Прочитај ми чланак

ЈОШ ЈЕДНА ВУЧИЋЕВА МАНИПУЛАЦИЈА: Побуна у СНС због Ане Брнабић је обичан спин?

0

Прозападни „Блиц” је објавио вест да је наводнотренутно побуна у владајућој коалицији, због Вучићевог предлога да прва геј министарка и донедавни запосленик владине америчке агенције USAID, Ана Брнабић, буде премијер Србије.

Шеф посланичког клуба СНС у Скупштини Србије Aлександар Мартиновић заказао је за понедељак ујутру састанак те посланичке групе, сазнаје „Блиц„.

Како извор тог листа каже, састанак ће бити одржан у седишту странке на Новом Београду.

 – Председник Aлександар Вучић долази да убеђује посланике да гласају за одлуку о избору Aне Брнабић за премијера – наводи наш извор из СНС.

Како је „Блиц“ раније објавио, посланици Јединствене Србије Драгана Марковића Палме гласаће против избора Aне Брнабић за премијера.

Ни у СНС нема јединства, па најмање трећина од 102 посланика колико их напредњаци имају, негодује због Вучићеве одлуке да мандат повери досадашњој министарки државне управе.

СРБИН.ИНФО – НЕМА ПОБУНЕ

Како Србин.инфо сазнаје из самог Вучићевог окружења, јавне и гласне побуне међу посланицима СНС нема, већ је то само још један спин председника Србије.

– Вучић је свестан да је његова одлука, да Ану постави за премијера, веома непопуларна међу обичним члановима и гласачима СНС-а, те је зато решио да сам креира незадовољство, да га подстакне, организује и угуши у тренутку када му највише одговара – каже наш извор близак српском председнику и додаје:

– На тај начин ће открити ко је све лојалан према њему, ко све његове одлуке слепо прихвата и спроводи, без обзира да ли се са њима интимно слаже или не, а ко је спреман да први пут када је дубоко незадовољан спонтано побуни и успротиви се. Због својих привилегија, многи од њих, који се не слажу са одлуком да Брнабићка буде премијер Србије, не смеју да сами дигну глас против тога, али ако су у групи многи ће се окуражити, па ће рећи свој став и тако Вучићу издати свој скривен и потенцијални отпор према њему.

На питање нашег новинара зашто би то радио Александар Вучић, извор је закључио:

 – Избори за град Београд се ближе. Они ће бити спојени са републичким ванредним изборима и Вучићу је преко потребно да сазна на кога може стопроцетно да се ослони током изборне борбе, пошто је итекако свестан да и њему, као некад Милошевићу временом опада стварна подршка пошто и због притисака споља није у стању свакоме да изађе у сусрет јер су жеље људи који га окружују често меголоманске, па и да хоће не може свакоме да изађе у сусрет, што оставља сваки пут још једног незадовољника више у његовим редовима.

НА КРАЈУ

Да ли је извор Блица или Србин.инфо у праву показаће наредни дани, а какве су стварне последице одлуке Вучића да Ану Брнабић постави за премијера Србије прочитајте овде – ВУЧУЋЕВА ФАРСА СА АНОМ БРНАБИЋ: Од бусања у руске груди до бриселског фикуса

БОНУС ВИДЕО

Председник општине Чајетина, Милан Стаматовић у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар” говорио је о томе на који начин режим Александра Вучића прети њему, и како СНС батинаши круже и шире терор по унутрашњости Србије (00:55:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.