Прочитај ми чланак

БОШКО: Министар полиције Стефановић ухваћен у лажи – да поднесе оставку

0

Тражимо од надлежних државних органа да покрену хитну истрагу и утврде ко су ови батинаши и чланови страначке полиције СНС са слика које су објављене у дневним новинама „Курир“ и „Данас“.

Коначно смо у две дневне новине могли да видимо истину о Вучићевој диктаторској власти. Ако приватна војска може да бије и малтретира новинаре – шта је следеће и шта још могу да очекују грађани од новог председника?

Шта би тек било да је у Скупштини прошао закон о помоћној полицији? Још би страначки батинаши носили униформе МУП-а Србије! Изражавам дубоку забринутост да владавина Александра Вучића почиње да поприма елементе наци-фашизма у обрачуну са свима онима који имају другачије мишљење од њега или критикују његов режим. Ако није способан да трпи критику, најбоље да одмах сам напусти државне и страначке функције, јер у том случају не треба да се бави политиком.

А Небојша Стефановић после овога више не сме да буде министар полиције, нити да обавља било коју високу државну функцију у новој влади, а сви одговорни морају бити приведени правди. Не смемо да дозволимо да се и овај случај развлачи као Савамала и да нико није крив осим тамо неких, како рече бивши премијер, „комплетних идиота“ из врха градске власти који су и даље у врху те власти по његовом одобрењу.