Прочитај ми чланак

РОДИТЕЉИ ЗГРОЖЕНИ ДЈ Крмак снимио скандалозан спот у смедеревској школи!

0

Завиривање професорки под сукњу и подмићивање директора школе, само су неке од скандалозних сцена у споту који је снимљен у најстаријој школи у Смедереву.

Ди-џеј Крмак снимио је спот провокативног садржаја у смедеревској основној школи „Димитрије Давидовић“. Спот у коме доминира провокативно обучена професорка, шокирао је родитеље овог града.

 

– Ово је скандал! Нисмо ни знали да се то снима у школи, нико нас није обавестио. Ово је срамота шта дозвољавају да се ради по учионицама – огорчена је мајка Јелена Р. (40) чији син похађа ову школу.

И док родитељи гласно негодују директорка школе каже да није била упозната са сценаријом, нити са извођачем, као и да је сматрала да није проблем да се учионица “позајми”. Она признаје да има притужби, али и позитивних коментара “да је спот симпатичан”.

– Ствар је укуса ко како тумачи спот. А о укусима не треба да расправљамо. За многе може да наруши углед школе, али по мишљењу многих, баш може да промовише школу. Не бих да се опредељујем ни за једну страну, нека јавност просуди – каже директорка Снежана Ђурић за „Новости“.

Она наводи да је одобрила снимање спота у учионици на основу писане молбе продукције, у трајању од сат времена без накнаде. На питање због чега није проверила детаље сценарија, каже да је веровала молби у којој стоји да неће бити политичких и других антипропагандних садржаја, нити било чега што би нарушило углед школе.

Родитељи који су се јавили нашој редакцији сматрају да је углед школе и те како нарушен.

– У том споту се виде и деца али и домар школе. Како, бре, није нарушен углед? Жена која глуми професорку врцка у сукњици која јој једва покрива интимне делове, и неко каже да ово није нарушавање угледа. Чему уче нашу децу? – огорчен је Иван М. (43) из Смедерева.

БОНУС ВИДЕО

Наш познати редитељ и глумац Ненад Гвозденовић, у емисији „Бистро из НАНЕ”, медијске куће „Центар”, објашњава разлику између уметности и кича (00:35:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.