Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Јанковић, Радуловић и екипа са функционером САД уговорили сукобе у Србији

0

Саопштење лидера лидера Народног слободарског покрета, Мирослава Паровића, поводом најава да ће прозападна опозиција да организује протесте на дан полагања заклетве новоизабраног председника државе Србије, Александра Вучића.

„Најоштрије осуђујем најаву организовања протестних скупова на дан полагања заклетве новоизабраног председника државе. Исто као што сам први и једини искрено честитао новоизабраном председнику победу сматрајући то пристојношћу и добрим маниром за функционисање политичке сцене Србије, тако и сада апелујем  на здрав разум и на минимум достојанства оних који су изгубили, а очигледно немају снаге да то признају нити себи, нити другима.

Манир у читавом цивилизованом свету којем ми као народ тежимо јесте да се победницима избора дозволи да на нормалан начин започну свој мандат, а да сви ми други учесници у политичком процесу у каснијем периоду изражавамо свој критички став и организујемо своје опозиционо деловање.

Чин полагања заклетве није свакако ни место, ни погодно време да се та и таква врста критичког става изражава”, каже у свом саопштењу за јавност лидер слободара Паровић и закључује:

„Не могу да се отмем утиску да је састанак који су Јанковић, Радуловић и екипа имали са  Брајаном Ји Хојтом, замеником помоћника државног секретара САД послужио очигледно да добију инструкције да крену са оним што је том приликом дефинисано као демократизација, што је преведено на досадашње искуство заправо дестабилизација и увод у грађанске сукобе”.

БОНУС ВИДЕО

Лидер Народног слободарског покрета, Мирослава Паровић, у емисији „Дебате”, говори о томе да ли су током 2017.г. могући ванредни парламентарни избори.

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.