Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ са ћерком Милицом која је обучена у руску ношњу

0

Повод за фотографисање је свечано проглашење победника на Олимпијади знања из руског језика, физике, хемије и математике у Руској школи, на којој је учествовала и Милица

Премијер и будући председник Србије Александар Вучић је на свом Твитер профилу објавио фотографију са ћерком Милицом.

На фотографији је Милица обучена у традиционалну руску ношњу, а повод за фотографисање је свечано проглашење победника на Олимпијади знања из руског језика, физике, хемије и математике у Руској школи, на којој је учествовала и Милица.

– Татино сунце – гласи коментар испод фотографије коју је објавио Александар Вучић. Изабрани председник Србије је Олимпијади знања присуствовао у својству родитеља.

На Олимпијади знања награђени су ученици основних и средњих школа и студенти факултета широм Србије, док су на Олимпијади из руског језика учествовали и такмичари из Републике Српске, Бугарске и Црне Горе.
Олимпијаду знања кроз програм “Енергија знања”, чији победници потом представљају Србију на међународним такмичењима широм света, подржава компанија НИС пету годину за редом.

Подсетимо, Вучић је данас најавио да ће сви у јавном сектору имати веће плате него икад. Више о томе можете прочитати >> ОВДЕ.

Погледајте фотографију Александра Вучића са ћерком Милицом: