Прочитај ми чланак

УЖИВО СА МАРАКАНЕ: Озбиљне оптужбе, српском фудбалу прети општи хаос!

0

Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, осуо је паљубу по Славиши Кокези, председнику Фудбалског савеза Србије.

ФОТО: Д. Жарковић

Први човек Црвене звезде је, на конференцији за медије, поприлично оштрим тоном причао о актуелном председнику Фудбалског савеза Србије:

– Желим да честитам актерима на квалитетног утакмици. Честитам Партизану и тренеру Николићу јер је схватио да смо бољи тим и „паркирао је аутобус“. Честитам играчима који су показали да су најбољи у Србији, али не могу против Кокезе. Два пенала нам Мажић није досудио, над Боаћијем и Милићем. Није Кокеза само данас покрао Звезду, он је крив што Црвена звезда није добила лиценцу пре две године, само да би сменио Џајића. Маске су пале, сад је кренуо у кампању против Звезде. Бахато се понаша, смењује селекторе, делегира судије… Склонио је све који су мислили својом главом. Партизан је преузео, али од Звезде неће правити своју прћију. Прошле године није могао да нас дира јер смо имали 32 бода више, али је дочекао своју шансу и почео да нас урушава. Од 1. јуна крећемо у акцију за смену Кокезе.

Са тим се сложио и Бошко Ђуровски:

– Честитам мојим играчима. Не може да се игра против 12 играча. Мене су учили Милићевић, Шекуларац, Ђорић, како се игра фудбал. Разочаран сам… Несвирање пенала може само да подигне противника.

Упитан да прокоментарише шта значе „конкретни кораци“, Терзић је рекао:

– Не бисмо сада говорили о тактикама и стратегији смене. Сачекаћемо скупштину клуба.