Прочитај ми чланак

УХАПШЕН АМЕРИКАНАЦ Сексуално злостављао Српкиње, при хапшењу повредио полицајце

0

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу ухапсили су А. Г. (52), држављанина САД због сумње да је извршио кривична дела недозвољене полне радње и напад на службено лице

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу ухапсили су А. Г. (52), држављанина Сједињених Америчких Држава, због сумње да је извршио два кривична дела недозвољене полне радње и напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Постоје основи сумње да је А. Г. над двема Крагујевчанкама, старости 32 и 25 година, у једној самосталној трговинској радњи у Крагујевцу и на улици удаљеној око 100 метара од радње, извршио кривично дело недозвољене полне радње, саопштила је данас ПУ Крагујевац.

Након дојаве полиција је, по опису, пронашла осумњиченог који је побегао према насељу Корићани. Приликом хапшења, он је пружио отпор и физички напао полицијске службенике, наневши им лаке телесне повреде.

Америчком држављанину је одређена мера задржавања у трајању до 48 сати. Он ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити спроведени Основном јавном тужилаштву у Крагујевцу, наведено је у саопштењу.