Прочитај ми чланак

ТРАЖИ ДА СЕ ОГЛАСИ: Јавна прозивка Веље Илића погодила Јеремића!

0

Лидер Нове Србије Велимир Илић је позвао Вука Јеремића да готово два месеца после председничких избора "пресече" и огласи се - хоће ли да прави странку, или не.

Илић каже да је Јеремићева обавеза да каже који су му даљи политички кораци, ако ништа друго, због људи који су свакодневно учествовали у његовој изборној кампањи.

„Људи су се ангажовали, обавеза је или да се настави, или да се каже „Ја нећу“. Мени је незгодно, људи ме питају сваки дан по сто пут дневно, шта је било. Знате, ако је неко ту дошао да нешто ради, он сад очекује да се нешто догађа или да се не догађа“, каже Илић за „Курир“.

Он додаје да га не интересује шта ће Јеремић да ради, али да због људи мора да каже шта даље.

„Хоћу да се изјасни јавно, јер нема став“, додао је Илић.

„Курир“ пише да та јавна прозивка Илића није нарочито погодила Јеремића, јер су из његовог тима кратко поручили да ће он наставити са досадашњим активностима.

„Вук свакако остаје у Србији и наставиће са активностима које је имао и у претходне четири године, пре свега када је реч о довођењу угледних светских личености у Србију. Остаће ангажован и у домаћој политици, а о томе ће ускоро говорити и у јавности“, поручили су из Јеремићевог тима.