Прочитај ми чланак

УРНЕБЕСНИ СТАЈЛИНГ ЕДИЈА РАМЕ У БРИСЕЛУ, а тек да му видите обућу (ФОТО)

0

Албански премијер Еди Рама поставио је нове стандарде по питању лежерности и неформалности, чак толико да су га искритиковали и медији на албанском језику!

Лидери земаља западног Балкана разговарали су данас у Бриселу са високом представницом ЕУ за спољну политику и безбедност Федериком Могерини. Разговор је био неформалан, па је албански премијер Еди Рама дошао у „нешто опуштенијој“ одевној варијанти – патикама и тренерци!


Рама је на ногама имао црне патике, уместо панталона је обукао доњи део тренерке, а све то је искомбиновао са плавим сакоом и црном мајицом с апликацијом.


С обзиром на то да су остали лидери, међу којима и Александар Вучић, дошли у стандардној варијанти (одело, кошуља са краватом и ципеле), комотно се може констатовати да је албански премијер поставио нове стандарде по питану лежерности и неформалности.


Да је Рама промашио за медаљу показали су и извештаји албанских медија, који су констатовали да је његова одевна комбинација, са све доњим делом тренерке, била неодговарајућа, констатовао је и портал „Бота сот“, а „Инфокуси“ га је због овога чак окарактерисао као шарлатана.

Колико је Рамина лежерност шокирала Могеринијеву најбоље се види по њеном изразу лица на заједничкој фотографији.

Руку на срце, својим одабиром обуће није прославила ни висока представница ЕУ обзиром на то да је изабрала летње папуче.