Прочитај ми чланак

Три књиге о три кључна питања Срба

0

Три књиге о три највећа искушења српског народа у 20. веку. Читајте о усташким и комунистичким злочинима, о поразним последицама титоистичке Југославије.

Специјални комплет „Култна књига“ обухвата следеће књиге:

Мило Ломпар, Дух самопорицања: Луксузно, библиофилско издање најважније српске програмске књиге – Дух самопорицања. Пред Вама је шесто, завршно издање књиге, у коју су укључене све полемике које је аутор водио са противницима српског становишта последњих година. Дух самопорицања је књига без које не може бити обнављања српске културне и сваке друге политике у 21. веку.

Срђа Трифковић, Усташе: Балканско срце таме: Књига Срђе Трифковића Усташе: балканско срце таме је једна од најбољих научних студија о феномену усташтва и геноцида у НДХ. Књига која објашњава генезу усташког покрета од зачетака хрватског антисрпства у 19. веку до истребљењa, покатоличeњa и протеривањa Срба у НДХ. Аутор доноси нове увиде о преломним тренуцима прве Југославије и закулисним играма које су довеле усташке злочинце на власт.

Антоније Ђурић, Црвена куга: Црвена куга, култна књига Антонија Ђурића је потресно и упечатљиво сведочанство о комунистичким злочинима и тамницама. Откријте како су комунисти сатирали духовно и физичко биће српског народа монтираним суђењима, тамничком тортуром и масовним стрељањима. Написано на основу аутентичног искуства.

Цена комплета (на рате): 4.000 динара

Цена са попустом за готовинско плаћање: 3.200 динара

Укупна цена појединачних књига ван комплета:5.000 динара

Уштедите до 1800 динара!

НАРУЧИТЕ ОВДЕ