Прочитај ми чланак

НОВАК ПИТA МУСЛИНA: Зашто Сергеј не игра за Србију?

0

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић умешао се у посао селектора фудбалске репрезентације Србије Славољуба Муслина.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић умешао се у посао селектора фудбалске репрезентације Србије Славољуба Муслина, рекавши да не зна зашто у националном тиму нема места за играча Лација Сергеја Милинковића – Савића.

Ђоковић је док је играо Мастерс у Риму био на стадиону „Олимпико“, где је гледао меч финала Купа Италије између Лација и Јувентуса.

– Било је фантастично искуство бити на тој утакмици. Посебно ми је драго јер сам био с татом и братом Марком који обожава Лацио и који никада није био на Олимпику. У Лацију игра Сергеј Милинковић Савић и све нас је одушевио. Није ми јасно зашто не игра за репрезентацију Србије, уживао сам гледајући га – рекао је Ђоковић за Блиц и послао тиме поруку селектору Славољубу Муслину.

Он је открио да ће у финалу Лиге шампиона навијати за Реал.

– Тада ћу бити на Ролан Гаросу па нећу моћи да одем на утакмицу, али навијаћу за Реал. Имам и драже клубове од Реала, али у тој утакмици бићу уз Мадриђане – истакао је Ђоковић.

Српски ас је додао и да је Рафаел Надал најбољи фудбалер међу тенисерима.

– Рафаел Надал је најбољи фудбалер међу тенисерима, али имао је од кога да учи, пошто му је стриц играо за Барселону – рекао је Новак Ђоковић.