Прочитај ми чланак

ЦРНА ГОРА: Први човек Улциња „играо се рата“ са заговорницима природне Албаније

0

Дио запослених у Општини Улцињ тврди да је ријеч само о “роштиљању“ и туристичкој тури

Предсједник Општине Улцињ Назиф Цунгу пуцао је из ватреног оружја на својеврсном камповању присталица ,,природне Албаније“ које је одржано у Црној Гори. Око њега се, као што се види на слици, налазе особе у маскирним униформама и са заставама друге државе – Албаније! Иначе, класични војни камп на врху Румије, изнад Бара, био је, током викенда, стјециште особа у маскирним униформама и са хладним, али и ватреним наоружањем.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ се интересовао у општини Улцињ за овај догађај. Добили смо три одговора: дио запослених ,,нема појма“ о чему се ради; други тврде да је ријеч о дружењу и роштиљању; док трећи кажу да су их посјетили туристи из Албаније које су дочекали “рођаци“ из Улциња, односно Црне Горе.

Дио “туриста“ носио је мајице на којима су ,,исцртане“ границе ,,природне Албаније“ на којима се налазе подручја и данашње Црне Горе.

Да ли је ово поклон “домаћих“ Албанаца, који су пресудно допринијели стварању Независне Државе Црне Горе, некадашњим јаранима у том пројекту, остаје да се види. Дуги ножеви и пушке баш и не личне да оловке којима је изгласано отцјепљење од матичне државе српског народа – Србије.

Тек, портал УЈЕДИЊЕЊЕ вјерује да би неке српске роштиљџије које добро баратају ватреним оружјем, а има их; истог тренутка били похапшени када би направили сличан ,,маскенбал“ у Црној Гори. Можда и оптужени за седам – осам покушаја државног удара или поткопавања фрешких темеља суверености државе чија је престоница Цетиње.