Прочитај ми чланак

Забалета договорио трансфер у Лондон

0

Искусни Аргентинац током недеље потписује уговор са Вест Хемом и Славеном Билићем

foto: skysports.com

Прво званично појачање Вест Хема за нову сезону биће искусни Аргентинац Пабло Забалета и он стиже већ ове недеље на Олимпијски стадион из Манчестер Ситија, тврде енглески медији.

Лондонски Ивнинг Стандард јавља да је то најаважнија одлука која је донесена на јутрошњем састанку између менаџера Славена Билића и сувласника Чекићара Дејвида Саливена, на којем је потврђено да хрватски стручњак наставља да предводи Вест Хем и следеће сезоне.

Искусни 32-годишњи Аргентинац отпуштен је из Манчестер Ситија прошле недеље, а упркос што је имао позиве из Италије и Шпаније, Чекићари су убеђени да ће успети да га наговоре да прихвати њихову понуду, наравно новцем који намеравају да му понуде.

На агенди састанка између Билића и Саливена био је и проблем са повредама које су осакатиле Чекићаре ове сезоне. Тако је на пример јуче Вест Хем без осморице провтимаца победио Барнли са 2:1 о доспео до 11. места на табели. Зато су газда и тренер причали и о могућим променама у медицинском тиму и стручном штабу.

Најважнија су, међутим појачања, а за то ће сигурно бити пара.
„Појчања зависе од тога ко ће отићи током лета, а што се тиче долазака треба нам квалитет, никако кванититет“, поручио је Славен Билић.