• Почетна
  • СПОРТ
  • Илиев најавио сјајне летње вести за “Гробаре“, биће опет “трансфер бомби“!
Прочитај ми чланак

Илиев најавио сјајне летње вести за “Гробаре“, биће опет “трансфер бомби“!

0

Дан после освојене титуле, спортски директор Партизана има јасну визију шта му је чинити у летњем прелазном року.

Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Пренели смо током дана, први потез је већ учињен, понуђен је нови уговор одличном штоперу Бојану Остојићу, а у ишчекивању његовог одговора Ивица Илиев креће у реализацију и осталих планова које је већ зацртао када су у питању појачања.

У изјави “Новостима“, спортски директор Партизана је поручио да на папиру већ има списак играча које намерава да доведе овог лета у Хумску!

А с обзиром да је после ангажовања Леонарда, Евертона, Ђурђевића… навикао навијаче црно-белих на атрактивна и квалитетна појачања, ни овога пута се не очекује ништа мање.

“До танчина знам како би требало да изгледа наша екипа! Имена, наравно не смем и нећу да откривам, али ако доведемо само неке од оних које желимо, имаћемо опет сјајан тим“, поручио је Илиев и додао да на томе ради последњих неколико месеци.

Оно што ће за њега бити можда још тежи задатак јесте да се задрже најбољи играчи до краја квалификација за Лигу шампиона. Свестан је колико ће то бити тешко, али се нада и да је њима самима велики изазов да покушају да се кроз квалификације домогну елитног европског такмичења.

“Наравно да желимо да задржимо најјачи састав. Реално, то ће бити много тешко, али скрећем свима пажњу да са овом управом Партизана ништа није немогуће. Не могу, а да не поменем… Надам се да су и скептици уживали у играма свих наших појачања“, пручио је Илиев.

Дакле, освојена титула би требало да буде само почетак добрих вести за све присталице Партизана у наредном периоду. А Илиев је показао у протеклих годину и по да му се може веровати…