Прочитај ми чланак

Играчи Торина траже смену Михајловића?

0

Фудбалери “бикова” су после пораза од Ђенове, како јављају италијански медији, окренули против српског тренера, с којим, наводно, више не могу да сарађују

EPA/ANGELO CARCONI

Српски тренер Синиша Михајловић нашао се у неочекиваним проблемима. Како јављају италијански медији, фудбалери Торина су окренули леђа некадашњем селектору Србије, с којим, наводно, више не могу да сарађују.

Како наводе медији на Апенинима, тренутно још увек није сигурно да ли ће Михајловић и наредне сезоне остати на клупи “бикова”, иако му је први човек клуба Урбано Каиро пружио подршку.

– Искрено, то су питања која не разумем. Михајловићу је ово била прва сезона у Торину, а план је био да у две године под његовом командом изборимо Европу. Тако да је пројекат са Михајловићем и даље на правом путу. Он остаје наш тренер – рекао је Каиро.

Проблем на релацији Михајловић-играчи, наводно, је настао после пораза Торина од Ђенове, када се српски стратег вербално сукобио са играчима у свлачионици након последњег судијског звиждука. Иако није седео на клупи током меча због суспензије, Синиша је после дуела ушао у свлачионицу, где је, пред очима председника Каира и спортског директора Петракија, скоро сат ипо времена “беснео” вербални рат Михајловића и фудбалера.

После тога играчи су тврдили да је Миха прешао границу и да више не могу да раде под његовом командом, а посебно су били кивни на некадашњег репрезентативца Југославије јер је екипу одвео у карантин пред меч с Ђеновом, иако утакмица није имала никакав резултатски значај са Торино.