Прочитај ми чланак

МУРИЊО ‘НАРЕДИО’: Хоћу Србина на Олд Трафорду већ 1. јула!

0

Док би Србина радо видело пола Европе у својим редовима, Челси је спреман да га прода како би довео два нова играча и уперио их са Н’Голом Кантеом.

Фото: Stu Forster/Guliver/Getty Images Sport

Манчестер јунајтед се у среду бори за други трофеј ове сезоне и директан пласман у Лигу шампиона. За то је потребно у финалу Лиге Европе савладати Ајакс. Када се то деси, тачније ако се то деси, Жозе Мурињо креће у реновирање тима. Прва одлука је већ пала и партнер Полу Погби на средини терена је нађен.

Реч је о Немањи Матићу. Познато је колико Португалац цени Србина, а сада жели да искористи то што га Антонио Конте не види у свом тиму за следећу сезону.

Наиме, Италијан жели да уз Н’Гола Кантеа упари Рађу Наинголана и Марка Вератија. Да би се то остварило потребно је и да Челси инкасира неки новац, а то би могао да уради продајом Дијега Коште у Кину и управо Немање Матића у Јунајтед. Цена би била између 30 и 40 милиона евра.

Немања Матић је ове сезоне уписао 35 наступа у Премијер лиги и постигао је један гол. Са Челсијем је освојио шампионску круну, а сада му следе обавезе у репрезентацији и дуел са Велсом. Тек тада ће моћи да размишља о могућој селидби из Лондона.