Прочитај ми чланак

ТУЖАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађено беживотно тело Срђана Дуњића

0

Пронађено беживотно тело Срђана Дуњића (47) из Ниша који је нестао у четвртак 11. маја око 10 часова на аутопуту Ниш – Београд, у близини села Трупале

Пронађено је беживотно тело Срђана Дуњића (47), чији је нестанак пријављен 11. маја, потврђено је Новостима у нишкој полицији.

– По овлашћењу Вишег јавног тужилаштва у Нишу извршен је увиђај и тело је пребачено у Институт за судску медицину где ће бити извршена обдукција – каже портпарол нишке полиције Наташа Зорић.

Како смо незванично сазнали, Срђан Дуњић се обесио у истуреном магацину фирме Глобал инжењеринг у којој је несрећни човек радио као магационер. Њега су у петак око 13 сати и 30 минута пронашле колеге које су о томе обавестиле полицију.

Дуњић је нестао на аутопуту Ниш – Београд, у четвртак 11. маја око 10 сати.

– Кобног јутра, у четвртак 11. маја Срђан је одвео ћерку Калину у вртић, а потом отишао на посао – рекла је његова супруга Радмила Дуњић. – Нестао је након саобраћајне несреће на ауто-путу.

Полиција, Жандармерија, Срђанови и Радмилини рођаци и пријатељи, трагали су данима за Срђаном. Један мештанин Трупала, тврди да је чуо и видео удес. По његовом исказу, камион је пресекао пут Срђановом службеном возилу фијат добло и он је зато слетео са пута. Чобанин је рекао да је видео Срђана када је изашао из аутомобила и гледао оштећења на возилу. Међутим, врло брзо Срђан је нестао са лица места и од тада га нико није видео.

По свему судећи, након удеса, Срђан је отишао до магацина своје фирме и извшио самоубиство. Ипак, комплетна истина о овој трагедији моћи ће да се сазна након обдукције тела Срђана Дуњића.

ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА

Срђана Дуњића је током студирања на Грађевинском факултету у Нишу задесила породична трагедија од које се никада није потпуно опоравио. Брат му је погинуо, а убрзо, од туге за сином, умрли су му отац и мајка. Био је мобилисан 1999. године и био је на првој линији фронта током рата на Косову и Метохији.