ТУЖАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађено беживотно тело Срђана Дуњића

13

Пронађено беживотно тело Срђана Дуњића (47) из Ниша који је нестао у четвртак 11. маја око 10 часова на аутопуту Ниш – Београд, у близини села Трупале

Пронађено је беживотно тело Срђана Дуњића (47), чији је нестанак пријављен 11. маја, потврђено је Новостима у нишкој полицији.

– По овлашћењу Вишег јавног тужилаштва у Нишу извршен је увиђај и тело је пребачено у Институт за судску медицину где ће бити извршена обдукција – каже портпарол нишке полиције Наташа Зорић.

Како смо незванично сазнали, Срђан Дуњић се обесио у истуреном магацину фирме Глобал инжењеринг у којој је несрећни човек радио као магационер. Њега су у петак око 13 сати и 30 минута пронашле колеге које су о томе обавестиле полицију.

Дуњић је нестао на аутопуту Ниш – Београд, у четвртак 11. маја око 10 сати.

– Кобног јутра, у четвртак 11. маја Срђан је одвео ћерку Калину у вртић, а потом отишао на посао – рекла је његова супруга Радмила Дуњић. – Нестао је након саобраћајне несреће на ауто-путу.

Полиција, Жандармерија, Срђанови и Радмилини рођаци и пријатељи, трагали су данима за Срђаном. Један мештанин Трупала, тврди да је чуо и видео удес. По његовом исказу, камион је пресекао пут Срђановом службеном возилу фијат добло и он је зато слетео са пута. Чобанин је рекао да је видео Срђана када је изашао из аутомобила и гледао оштећења на возилу. Међутим, врло брзо Срђан је нестао са лица места и од тада га нико није видео.

По свему судећи, након удеса, Срђан је отишао до магацина своје фирме и извшио самоубиство. Ипак, комплетна истина о овој трагедији моћи ће да се сазна након обдукције тела Срђана Дуњића.

ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА

Срђана Дуњића је током студирања на Грађевинском факултету у Нишу задесила породична трагедија од које се никада није потпуно опоравио. Брат му је погинуо, а убрзо, од туге за сином, умрли су му отац и мајка. Био је мобилисан 1999. године и био је на првој линији фронта током рата на Косову и Метохији.

  • tomahawk

    Popustili mu zivci.

    • VELIKI HRVOSER

      U HRVACKOJ IMA JAKO PUNO SAMOUBISTAVA I EMIGRACIJA JE VELIKA, A U EU SU, TO JE MENI JOŠ ČUDNIJE :-)

  • Pravedni Srbin
  • Аца Тодоровић

    Туга једна. Накупило се чемера у човеку и није могао више да издржи. Кад је Срђан видео уништен службени ауто, због чега би га највероватније окривили, није мога да издржи.
    Још један поен за Вучића и његову напредну политику. Браво Вучићу остварујеш план Јевреја-циониста, по којем ми Срби треба да нестанемо, јер смо не послушан народ.
    Годишње у саобраћајним незгодама, страда преко 7.000 људи у Србији, 20.000 умре од рака, а са осталим болестима сигурно број умрлих у Србији пређе 100.000 људи.
    Главни разлози и удеса и свих болести је лоша економска ситуација у Србији у последњих 70 година.Већина људи у Србији су преоптерећени финансијским проблемима и стално су под стресом како ће решити своје финансијске проблеме и преживети до следеће плате. Кад такав човек седне за волан, он постаје опасан и за себе и за друге.
    Зато пешаци, обратите пажњу на возаче и кад Вам је зелено светло упаљено, обратите пажњу да ли су сва возила стала.
    Лоша економска ситуацција у Србији је намерно изазвана, да би народ што више био под депресијом и стресом и да би се што више разболевао. Све се одиграва плански. Подсетимо се само, од кад је издајник Вучић на власти, смањио је плате, повећао цену струје и нафте, и повећао је порезе, због чега су поскупели сви производи и још више опао стандард.
    Разболевао се народ и осамдесетих и деведесетих, приближно броју епидемије, а после бомбардовања 1999 прогресивно расте и број оболелих и стално се повећава број страдалих у саобраћају.
    Тако да Срђанов случај, није случајан, већ само последица деловања свих власти, у последњих 72г.

    • Владица

      Све је тачно од речи до речи.Како ли ће на крају да се заврши,нестајемо ли тотално или ће се исчупамо некако Ацо брате,шта ти велиш?

    • Аца Тодоровић

      Данас сам на 62 литији за спас Ваљевске Грачанице а такође и за спас православља и Србије, носио пано на којем је био Исусова икона, а на њему је писало:
      „ПРАВОСЛАВНО ДА ЖИВЕСМО, НЕ БИ БИЛИ ТУ ГДЕ ЈЕСМО“.
      У ових пар речи јасно је и због чега смо запали у овакво стање и показује шта треба чинити..
      Без повратка вери неће нам бити спасења.
      По речима оца Серафима, Русија ће после 100 година, ослободити јеврејске владавине. Ове године, се навршава 100 година од јеврејске владавине Русијом. Надајмо се, да ће се пророчанство испунити. Али без обзира и ако се то пророчанство испуни, предстојаће и нама борба за ослобађање и ако ћемо добити велику помоћ. У сваком случају морамо морамо бити спремни за борбу.
      У међувремену, позивајмо народ да се врати вери и Богу и ширимо истину о издајницима на власти. Ако ћутимо о издајницима и њиховим налогодавцима, стајемо на страну издајника. Покажаимо и Богу и народу да нисмо на страни издајника, масона и циониста.

    • Владица

      Сто година долази у октобру?Заиста је истина све ово што си написао.

  • моћни Ђоле Јанговић

    Некад су Срби, када би им била нанета неправда, запасивали сабљу и секли главе својим душманима. Данас редовно „падају у депресију“ и завлаче се по буџацима да скончају као сироти мали хрчки…
    Вестернизација ? ЕУропеизација…? Цивилизација..?
    Промена свести је на делу Уснија веберу, матер ти јеебем ону шиптарску !!!

    • VELIKI HRVOSER

      juga je učinila ovo stanje svesti

    • Владица

      Нема више јунака ко Стругопутића…да побије целу комисију,а и да после постане Србски јунак.
      http://srbin.info/2017/02/20/zivot-srpskog-vojnika-kao-holivudska-prica-od-hajduka-do-gvozdenog-puka/

    • tomahawk

      Heroj koji pobije gomilu ljudi?

    • VELIKI HRVOSER

      ČAVOGLAVONJO, KITU U RUKE I PALAC U BULJU I PRAVI SI EU ropljanin, DA SE NE GOVORI O KOPANJU KONTEJNERA, TEK TU STE MAJSTORI VI HRVATI, ZATO STE I UŠLI U EU, DA KOPATE MAJSTORSKI , KAKVI CIGANI :-)))

    • perungromovnik

      мала исправка, није му маттер шиптарска брате, маттер му је КУРВВЕТИНА а отац му је арнаутин, поздрав и БОГ те чувао!