Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ И ОБРАДОВИЋ ЗА СРБИН ИНФО: Фер услови или бојкот парламентарних избора

0

На великом скупу испред Владе Србије због државне опструкције градње гондоле на Златибору, Милан Стаматовић и Бошко Обрадовић су за „Србин инфо” поручили да родољубиве, опозиционе партије морају да се консолидују уколико Александар Вучић ускоро распише и ванредне парламентарне изборе.

– Актуелна власт би највише волела да буде у непрестаном изборном процесу и да никада не мора да одговара за оно што ради. Јасно је да они не могу да очувају власт у Београдау и да сада желе да изазову и ванредне парламентарне изборе како би покушали да некако остану на позицијама и у српској престоници – истиче лидер Двери Бошко Обрадовић.

Фото: Србин.инфо

Председник општине Чајетина Милан Стаматовић каже да од Вучића може све да се очекује, па и расписивање ванредних парламентарних избора.

– Када је Вучић у питању све је могуће, па и тако нерационалан потез. Његова жеља је да Србија стално буде у изборном циклусу. То Вучићу највише одговара, а то никако није добро за српски народ. Ако се одлучи на такав корак ми морамо да се консолидујемо и да тражимо да се обезбеде фер и деморкатски услови за изборе. Уколико услови буду исти као за председничке, требало би бојкотовати парламентарне изборе – поручује Милан Стаматовић.