Прочитај ми чланак

ШИПТАРИ ПОСЛАЛИ „ДОКУМЕНТ“ СВАКОЈ ЧЛАНИЦИ ЕУ: Моле помоћ и жестоко оптужују Србију

0

Власти у Приштини послале су документ на адресе свих 28 чланица ЕУ, али ускоро ће идентичан папир послати и САД, у којем оптужују Београд да се припрема за рат, а као пример наводе војну вежбу коју је Војска Србије одржала 9. маја – на Дан победе над фашизмом, на полигону у Никинцима.

Тако они који данима призивају стварање „велике Албаније“ оптужују српску страну због мирнодопских маневара, што је посебан политички нонсенс.

Према сазнањима Вечерњих новости потврду тачности ове информације дао је и премијер Александар Вучић, који је упитао да ли то значи да се Србији жели забранити да покаже своју војску и наоружање у својој земљи на Дан победе над фашизмом.

Пошто Тачи, Харадинај и екипа у евентуалном сукобу са српском војском немају ама баш никакве шансе, они на све начине покушавају да обезбеде заштиту од Вашингтона и Брисела.

Саговорник из безбедоносних кругова, међутим, упозорава да Албанци нису одустали од стварања Велике Албаније, али су свесни да је од пресудног значаја за њихов пројекат да за запад и даље остану жртве Срба који морају да се бране и да траже заштити од великих западних сила.

– Они на сваки начин желе да Србији вежу руке и да Београд присиле да немо посматра њихове активности на стварању Велике Албаније. Упозорење премијера Вучића да неће дозволити напад на Србе на Северу Космета очигледно су добро разумели, али од тог плана нису одустали. Кад на то још додамо и ситуацију у Македонији разумљиво је зашто се Тачи и екипа плаше да би Србија могла да војно интервенише како би заштитила свој народ – јасан је саговорник.

Вежба у Никинцима, где је српска војска показала да је убедљиво најјача војна сила у региону одлично је послужила за нови медијски напад на Србију.

Не сме се заборавити и да Албанци и посебно Хрвати, дужу велику халабуку по свету на сваку информацију да ће Русија и Путин Србији послати мигове, противавионске системе Бук или С 300.

Албанцима у свему помажу поједине и тајне службе са запада. Оне су, тврде извори, и осмислили план да се Србија поново медисјки сатанизује и оптужи да се спрема за рат.

– У супротном не би се поново активирао Вилијам Вокер, човек који одрађује прљаве ствари за ЦИА, нити би у свој тим за преговоре убацили особе попут бивше америчке државне секретарке Медлин Олбрајт или Финца Мартија Ахтисарија које наш народ памти само по злу – јасан је саговорник.

Да Тачи и Харадинај имају реалне разлоге да се плаше Војскле Србије, уколико покушају да поново нападну Србе, показује и наредни видео:

Паклени план

Албанцима у свему помажу поједине и тајне службе са запада. Оне су, тврде извори, и осмислили план да се Србија поново медијски сатанизује и оптужи да се спрема за рат.