Прочитај ми чланак

Конте купио прво појачање, следи ураган!?

0

Посао је изгледа завршен, прво појачање се зна, још тројица на менију, са овим буџетом све изгледа лако. Челси ће имати и најплаћенијег играча лиге.

Foto: Beta/AP Photo/Dave Thompson

Прво појачање се већ зна, како смо и рекли Конте циља играче везног реда, како би смањио зависност тима од Кантеа.

Како пишу енглески медији, стиже Бакајоко из Монака, млади везиста биће плаћен 50 милиона евра, „Кнежеви“ су наводно пристали на понуду, а фудбалер се већ договорио.

Он неће бити једино појачање у везном реду, жеља остаје Верати, али су мале шансе да ПСЖ прода Италијана.

Следећи је Вирџил Ван Дајк који ће појачати одбрану, а у нападу Ромелу Лукаку остаје прва мета, за њега ће „Плавци“ издвојити око 90 милиона евра, верују да ће жеља играча пресудити.

Он је одбио наводно Јунајтед, жели у Челси где ће заменити Дијега Кошту.

Конте хоће и Алексиса Санчеза, алтернатива је Мората, пошто Арсенал не жели да прода Чилеанца клубу из Премијер лиге.

Није то све, биће ојачане и спољне линије, на располагању је око 250 милиона евра за појачања, јасно је да Челси има огроман новац, подсетимо продали су Оскара зимус, а и Кошта ће унети велики новац у касу „Плаваца“.

Остаје и да се заврши посао око Едена Азара, како би га спречили да оде у Реал, у Челсију му нуде нови уговор и повећање које ће га начини најплаћенијим играчем лиге.

Имаће 300 000 фунти недељно, 10 000 више од Погбе, Белгијанцу би на тај начин било показано колико га клуб цени, и верује се да ће он пристати на огромно повећање плате.