СТАМАТОВИЋ: Златиборци се колективно исељавају Вучићу под прозоре!

10

Изјава Милана Стаматовића, председника општине Чајетина, у којој најављује одржавање сутрашњег протестног скупа у Београду, с почетком у 14 часова.

Пошто државне распикуће из Владе очигледно имају намеру да нас натерају на колективно иселење да би златиборске природне ресурсе и нашу дедовину поклонили мистериозним арапским инвеститорима и њиховим пајтосима, „комплетним идиотима из врха власти у Београду“ – сутра долазимо у престоницу, ненародној Влади под прозоре, а позивамо и Београђане и све грађане Србије да нам се, у 14 сати, придруже пред Црквом светом Марка, одакле ћемо се спустити у Немањину – најавио је председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

Чајетинци захтевају да представнике ове општине сутра приме надлежни за „случај гондола“ у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, а сходно Закону о доступности информација од јавног значаја, упутили су и захтев Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре да представницима ове локалне самоуправе, омогући увид у комплетну документацију, приложену у случају издавања грађевинске дозволе за пројекат „Београд на води“, да би се уверили да ли је и његовог за тајновитог инвеститора  важила иста процедура за добијање грађевинске дозволе.

– Ми бранимо целу Србију, од Хоргоша до Драгаша, од покушаја класичне окупације и отимачине од стране мистериозних страних и домаћих тајкуна и квазиинвеститора. Сутра стајемо и на чело фронта против примене погубног Споразума о стабилизацији и придруживању са Европском унијом који се односи на дозволу странцима да, већ од 1. септембра, могу да купују нашу земљу, нашу дедовину и очевину! Ако бисмо то дозволили, постали бисмо земља беземљаша и зато – не дамо Вучићу да нас, под маглом „отварања европских поглавља“ дарује својим налогодавцима из Брисела – рекао је Милан Стаматовић.

На писарници зграде министарстава у Немањиној ће „заборавном“ Министарству грађевинарства бити уручен списак десетина килограма докумената која је, последњих година, ова локална самоуправа предала тој адреси ради добијања грађевинске дозволе за гондолу, а затим ће Министарству пољопривреде и животне средине бити предат званични приговор на покушај беспризорног отимања више од трећине територије општине Чајетина, под фирмом формирања „Парка природе“. Због саучесништва у овом „правном терору“ над „слободном територијом Златибора“, на портирници Владе Србије Чајетинци ће предати захтев за смену министарки Зоране Михајловић и Неле Кубуровић, и државних секретарки Стане Божовић и Александре Дамњановић, ако се утврди да “Београд на води“ и остали слични пројекти немају комплетну регуларну документацију.

 • Putnik

  Glupi Srbski narode, pridruzite se ovom skupu, ako zelite da prezivite, i da nepostanete Srbski Kurdi i to veoma brzo. Ne pametnjacite se, vec krenite u odbranu sebe i svoje drzave.

  • Византинац

   Придеви који се завршавају са -ски, -чки или -шки се ОБАВЕЗНО пишу МАЛИМ словом, „непостанете“ се пише ОДВОЈЕНО, а „одбрана себе и своје државе“ се води У ДРЖАВИ, не издалека чишћењем клозета управо онима од којих се та држава треба и МОРА бранити! Андерстенд? А сад пали!

  • Soko Sokolov

   Мани се правописа! Видиш да је човјек револтиран, а и има право. Треба престати са распродајом државе.

  • Византинац

   Сестро моја драга ја врло добро знам због чега баш овом човеку спочитавам све то што сам му и написао. Тај човек је ординарни провокатор, билмез који чисти клозете у иностранству и користи било коју прилику у паузи ринтања да седне за комп и напљује Србе и Србију на овом сајту јер је искомплексиран. Неће он мене учити на који се начин брани Србија, ја сам служио војску на Космету деведесетих док је он поносно чистио клозете на Западу нашикм непријатељима. Епа тај човек ме неће називати будалоом јер ми није дорастао, а нарочито није дорастао свим оним српским мученицима који изгибоше у разним ратовима, ни свим оним српским мученицима који и дан данас пате под терором ове малоумне издајничке власти.

  • Soko Sokolov

   Извини, нисам знала. Понекад ме нервирају критике на правопис, иако их и ја одмах уочим, „боду очи“. Али………На овом сајту су људи различитих профила и различитих мишљења, зато га редовно и пратим. Није лоше знати шта и други мисле, а можеш доста тога паметног и прочитати. Једино ми смета, вулгарно изражавање појединаца и вријеђање неистомишљеника.
   И ја сам била у војсци, бранећи своју груду, додуше не на првој линији, радила сам за планшетом и спикерисала. И мене нервирају они који из „птичије перспективе“ посматрају и навијају, а не знају како је то када ти гранате лете изнад главе, фијучу меци и кад прелете авиони у бришућем лету.
   Још једном извини, заиста нисам имала намјеру да те повриједим, мислила сам да је као и Перунгромовник, патеник са КиМ.
   Поздрав, драги мој брате.

  • Византинац

   Све у реду сестро моја драга, нисам ни најмање повређен с твоје стране, таман посла. Ти си изузетна особа, часна и добронамерна, то се одмах види, зато сам и нашао за сходно да ти појасним нешто о посетиоцима овог портала. Много је будаала нажалост, али и много провокатора, нормалних је нажалост све мање али нађе се по који још увек.

   Све најбоље и велики поздрав за тебе.

  • Негрутин

   То је кретен из дијаспоре који стално пљује оданде.
   Имбецил неписмени.

  • Soko Sokolov

   Нисам знала!
   Поздрав и теби.

  • Негрутин

   Можда да ти из Америке дођеш да нам покажеш како се брани Србија, мамлазе.
   Да мало оставиш црнчуге који ти га рокају испод туша.
   Да ремонтују туш док се ти бориш за српство, џукело испод туша.

 • Frojd

  ….alo, smarate bre sa ovim….marginalcem…