ЗЛАТИБОРЦИМА БРАНЕ ГОНДОЛУ, а Харадинају дозвољавају да зида по Београду!

8

Злочинци и бивше вође ОВК Рамуш и Даут Харадинај праве зграде по Србији и Србима продају станове!

Наиме, како сазнаје наш лист, браћа Рамуш и Даут Харадинај, вође злочиначке ОВК, истовремено док прете да ће истребити све Србе са Косова и направити Велику Албанију, по нашој земљи зидају зграде и згрћу милионе.

Како сазнаје наш лист, до сада су их изградили 25, а што је најгоре од свега, како прича наш извор, у том послу им помажу сами Срби!

– Кад је реч о парама, и то великим, патриотизма нема, порекло новца је небитно, тако да браћа Харадинај имају помоћ наших грађана. Тај бизнис развијају годинама и не планирају да стану на ових 25 изграђених зграда у више градова по Србији, већ ће наставити са градњом – каже наш извор.

 

Градови у којима зидају Рамуш и Даут:

* Београд – шест зграда

* Нова Пазова – осам зграда

* Нови Сад – 11 зграда

 

Наша сазнања потврђује и аналитичар Саша Боројевић, који наводи да је апсолутно тачно да се део новца од шверца оружја клана Рамуша Харадинаја улаже у изградњу некретнина по Србији!

– Све радове изводи једна грађевинска фирма из Новог Сада, чији је власник Србин. Заправо, цео посао води један од водећих предузимача из Новог Сада, који све то оперативно ради са Даутом Харадинајем, братом бившег вође злочиначке ОВК, Ђуком Николајем Дукађинијем и Љуљзимом Беришаом, осумњиченима за шверц оружја преко Србије – каже Боројевић, па наставља:

– Тројка Харадинај-Дукађини-Бериша ушла је у посао са градњом некретнина, стамбених зграда по предграђима Новог Сада, у Старој Пазови и још неким војвођанским местима. Због свега тога напомињем да би Србија требало да уведе економске санкције свим инвестицијама и инвеститорима који пласирају свој новац из сумњивих извора. Није спорно сарађиватри кроз легалне токове у делу привредне сарадње, али је спорно и жалосно да привредници из Србије немају нимало моралне патриотске културе – закључује наш саговорник и додаје да је ова екипа већ изградила 25 зграда по Србија.

– Вредност станова у овим градовима је вишемилионска. Због тога се слободно може рећи да браћа Харадинај згрћу лепе паре у Србији на наш рачун – завршава наш саговорник.

Држава да спречи улазак прљавог албанског новца

Коментаришући ову ситуацију, политички аналитичар Драгомир Анђелковић за „Ало!“ каже да је она показатељ да држава неке ствари не ради како ваља.

– Држава мора много да пази на албански капитал мафијашког порекла. Било да се ради о Харадинају или било којем другом капиталу, јер та врста улагања увек је и политички утицај. То нам говори да ми не радимо свој посао добро. Ово важи и за све наше друге опоненте у региону, па и за Мила Ђукановића и све оне са којима Србија има проблем – оцењује Анђелковић.

 • Zvezda Budilica

  Pa kad su mogle ustase iz Hrvatske, da pokupuju pola Srbije, mogu i UCK-ovci. Srbija posle svakog rata, paklenih muka i genocida nad vlastitim narodom, prigrli ubice bogato ih nagradjujuci za te zlocine. Tako je bilo posle prvog I drugog sv.rata. Tako je i sada. Srbi ne biraju nikad one koji bi zivot dali za svoj narod i zemlju. Obozavaju zlikovce koji ce ih dovesti do konacnog unistenja. I jos se neki ljute, kad ispitivanja pokazu da smo glupi. Nije to samo ogranicenost uma, to je strasna bolest, od koje se umire.

  • Soko Sokolov

   „Паклене муке и геноцид“ преживљавају Срби ван територије цетралне Србије и Београда. Они који живе у Београду не знају како је то. Зато је Београд пун НВО, Кандићки, Бисерко, Милићки, Чеда, Чанака, жена у црном……………………..

 • Damjan Petrovic

  Сарадници лица с` потернице? Овде? Па похапсити по закону!

 • dr Srbivoje

  bez ikakvih dokaza, lici na lov na vestice. Nego se neko dosetio posto je haradinaj u fokusu da je bas on. A sto nisu Tacijeve pare?

  • Uglješa

   Ма јок,проблем је настао преко кога ће Србија увозити Албански Цемент,дали преко харадинаја или тачија, пуна Србија робе из Албаније од гаћа па до цемента.

 • SlavenMilanov

  „jedan građevinski preduzimač“ iz Novog Sada?? KO ??
  ebem i vas i vaše novinarstvo..

  • Велика Mетла

   И овде се изгледа ради о неким „партнерима“! Ова им је реч,назив,(партнери)постала омиљена,када треба прикрити нешто и некога,углавном не законито!

 • Еееј

  Шта је овде чудно?
  -Морају се свим економским мерама подстицати стране инвестиције, што ће рећи шиптарски експанзионизам путем крвавих пара од нарко картела.
  -Је_о их Фахријин син све заједно са њиховим ретардираним накотом.
  -Извињавам се унапред женском делу читалаца овог сајта на малопређашњем речнику који сам користио.