Прочитај ми чланак

СПРЕМА ЛИ СЕ ТОТАЛНИ РАТ: Црни јастребови опет на Косову – упозорења стручњака

0

Само 24 сата након објаве да Кина у Србији заузима битан положај, стижу претње са Косова од стране ратног злочинца и бившег команданта терористичке ОВК Рамуша Харадинаја који позива Вашингтон да се укључи у покоравање Београда, а са претњама стижу и Амерички Јастребови.

Наиме, да долазак Јастребова у јужну српску покрајину, баш у тренутку када је појачана сарадње наше земље са источним земљама, није случајност, говори и чињеница да је Џон Мекејн, представник глобалистичко-корпоративистичке елите која деценијама руководи америчком унутрашњом и спољном политиком, приликом последње посете српској престоници дошао како би “дозвао памети” Србију и упозорио да свако окретање ка Истоку може да је кошта опстанка.

„Све је ово део припреме за глобални и тотални рат“

Да је све то део припреме за глобални и тотални рат, сматра аналитичар Саша Боројевић, којој како наводи предходе „приче о неопходности јачања присуства НАТО војника у Источној Европи, потреби слања оружја Украјини и војне интервенцији у Сирији, а све у циљу да се спречи стварање нове руске империје у Евроазији“.

– Слањем америчких „јастребова“ се остварила претња Мекејна коју је изрекао приликом послење посете Београду. Његове структуре америчког глобалног естаблишмента поручују Београду да је себи „дозволио превише“ и да је у јачању стратешке сарадње са Руском Федерацијом отишао исувише „далеко“. За Запад је Србија најподобнија тада када српско-руска сарадња уопште и не постоји – каже Боројевић за протал Србија данас.

„Уколико не одустанете од Русије и Кине, десиће вам се нова Украјина на Балкану!“ – говорио је Мекејн, ветеран америчке војске који је 80-их година 20. века на сличан начин ширио крваву америчку демократију по селима и градовима Вијетнама, наводи Боројевић и подсећа да је „Србија била у опасности сваки пут када су се над њеним небом појавили амерички Јастребови“.

– Као што сам и упозорио раније, америчке безбедносне службе имају информацију о бујању радикалног ислама, или да можда радикални исламисти, џихадисти којих је Косово препуно, планирају током изборне кампање неке акције, које су усмерене према припадницима Кфора, Еулекса и Унмика, Србије, и све то може бити разлог за долазак те америчке јединице на Космет – казао је аналитичар за наш портал.