Прочитај ми чланак

АПЕЛ КОЈИ ТРЕБА ДА СЕ ЧУЈЕ: Столар Миле помаже малој Теодори!

0

Цела Србија се буди да спаси живот Теодоре Врањешевић!

Теодора Врањешевић има девет година, а у мају прошле године дијагностикована јој је леукемија. До јануара је успевала да се држи у ремисији, али се онда појавио рецидив. Потребна јој је хитна трансплантација коштане сржи у Франкфурту, јер је сваког дана све већа могућност да се ова агресивна болест пробуди.

– Најтеже ми је било кад сам примала терапију. Понекад се мало растужим што нисам код куће са својим пријатељима, али после ми буде лакше – каже малена Теодора, која чека помоћ свих нас.

Хуманитарној акцији за сакупљање новца за Теодорино лечење придружио се и Милорад Јурковић, столар који је познат по столицама за храњење деце које дарује широм Србије.

Столар Миле апелује на све хостеле, ресторане и сличне објекте који желе да допуне или уреде свој простор, да се јаве лично њему путем Интернет странице столармиле.цом, а новац који су планирали да издвоје за те радове нека уплате на број жиро рачуна за помоћ Теодори Врањешевић. Уз доказ о уплати на Теодорин рачун, Столар Миле ће извршити неопходне радове.

Подсетимо, Теодора је јуче добила и СМС број у Фондацији „Буди Хуман“, а од тренутка активације пристигло је више од 165.000 порука.

Текст 292 шаљете на број 3030!