Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ ПОРУЧИО ВУЧИЋУ Хајдучки састанак после Ђурђевдана испред Владе Србије!

0

Изјава Милана Стаматовића, председника Општине Чајетина, поводом одржавања ‚Свесрпске народне мобе’ за изградњу гондоле на Златибору.

Уколико не добијемо дозволу за градњу гондоле до Ђурђевдана, 6. маја, позивам све грађане који подржавају здраву и достојанствену Србију да нам се придруже да сви заједно одемо у Министарство грађевинарства да затражимо дозволу за градњу гондоле – поручио је Милан Стаматовић, председник општине Чајетина, отварајући почетак радова за изградњу гондоле на “Свесрспкој народној моби“ на Златибору, радова који се, како је обећао, овај пут неће прекидати ни по коју цену.

Фото: Србин.инфо

Боримо се за правду и истину, стојички се држимо упркос свим квалификацијама које смо доживели од власти, био сам и украјински шпијун и вођа црногорског клана на Златибору, а ми само хоћемо да градимо, радимо и одбранимо народну имовину што смо и показали организујући народну мобу на Празник рада – рекао је Стаматовић.

Чекали смо стрпљиво да добијемо све потребне дозволе, али више немамо времена за чекање јер не можемо да им опростимо што нам ускраћују право на рад – каже Стаматовић и поручује да се ни по коју цене неће одустати од градње панорамске гондоле упркос опструкцији надлежних државних органа и судства, јер ово је нешто што нас обавезује како бисмо заштитили имовину која припада искључиво народу.

Ако би нам државне институције издале дозволу за градњу гондоле настао би проблем јер су спорно земљиште обећали да поклоне својим тајкунима и блиским пријатељима, то би им покварило целу концепцију и планове а народ би се широм Србије, угледајући се на Златиборце, побунио и затражио иста права у сваком делу наше земље – закључио је Стаматовић.