Прочитај ми чланак

ДУШКО ТОШИЋ – Од трагичара до ХЕРОЈА за само четири дана!

0

Недуго после болне елиминације из Лиге Европе и промашеног пенала у мечу са Лионом, Душко Тошић вечерас одушевио навијаче Бешикташа.

Током викенда широм Европе су мреже тресли и Бане Ивановић и Адем Љајић и Дарко Брашанац, Лазар Марковић…, а овај низ је вечерас наставио и дефанзивац Бешикташа Душко Тошић.

Наш фудбалер је у финишу меча постигао победоносни гол за Бешикташ у првенственом окршају са екипом Аданаспора, резултатом 3:2.

Овом утакмицом комплетирано је 28. коо шампионата Турске, после којег Бешикташ на врху табеле има седам бодова више од другопласираног Башакшехира и све је ближи освајању титуле.

Бешикташ је повео у 11. минуту, голом Абубакара, а Рони је изједначио тринаест минута касније. Почетком другог полувремена, Талиска је донео ново вођство домаћима, да би у 66. минуту уследило још једно изједначење, после поготка Гејеа.

Резултатом 2:2 ушло се у сам финиш меча, а онда је у 80. минуту Душко Тошић постигао гол одлуке, пошто се најбоље снашао пред голом гостију после слободног ударца са десне стране.

Тошићев гол можете да погледате у прилогу.