Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Каква је то држава у којој Скот одређује ко је посланик , а ко председник

0

Након срамног гласања опозиције у РИК-у о резултатима председничких избора, лажна опозиција покушава да се сакрије иза раније креираних лажи да Двери имају заштиту америчког амбасадора.

Уцењени и преплаћени председник СРС-а, ваљда огорчен сопственим дебаклом, чак није одолео да се изрази „(С)котови посланици“  и тако изрази сву немоћ и удовољи сопственој потреби за  вређањем људи. Такође је изјавио да је свом дојучерашњем сараднику и колеги посланику Марку Миленковићу послао „четничку тројку“ да му узме мандат, позивајући се на члан Закона о избору народних посланика,  према  којем у случају смрти посланика истом престаје важење мандата. Очекујем реакцију Равногосрког покрета због бруке  која им је овом злоупотребом  нанета, а још се више радујем реакцијама НВО бораца за политичку изузетност и  против  дискриминације и насиља, што ево имају конкретну могућност да поправљају српско друштво.

У међувремену је председник Двери Бошко Обрадовић неуморно понављао да права опозиција никако не може себи дозволити да гласа за резултате избора који су протекли у атмосфери застрашивања, изнуде, претње, медијске блокаде, срамног понашања РЕМ-а и напослетку класичне куповине и крађе гласова. То је био окидач  за лажну опозицију да унапред смишља изговоре за своје поданичко понашање.

У трци за најкориснију опозицију победио трагикомични изговор радикала да Кајл Скот тражи да се резултати избора на гласању у РИК-у  не подрже. Исти тај Скот који је честитао Вучићу на победи и који је у изборној ноћи 2016. по речима Вучића лично, долазио у просторије СНС.

Истине ради, дужна сам да грађанима јавно изнесем неколико непобитних чињеница, како би могли да нам евентуално затраже доказе и напослетку  сами изнесу закључак ко се у Србији бори за грађане и обнову српског друштва, а ко за Вучића и његове интересе погубне по Србију. Да једном и заувек сазнамо ко су у Србији скотови, а ко Скотови миљеници и зашто то Двери нису и не могу бити док год постоје. И да ставимо тачку на питање коме и зашто одговара клеветање Двери и скретање пажње са важних државних питања која покрећемо.

Двери од септембра 2016. на свакој седници траже формирање Анкетног одбора којим би се утврдиле све чињенице у вези са дешавањима везаним за изборну крађу  на парламентарним изборима  2016.  Посланици СНС-а су чак  једном имали  сличну иницијативу, али нису гласали ни за сопствени предлог, а камо ли за предлог Двери.  Све време тражимо  да се  детаљно испита сваки детаљ, па и то коме је Скот наклоњен и коме је помагао, али тај предлог не подржавају управо они којима одговара, штавише којима је Вучић дао задатак да  упорно лажу о Дверима. Разуме се да им не одговара да се сазна права истина и да тако остану без јединог аргумента против Бошка Обрадовића, Двери и циљева за које се залажемо. Јер смо, што би премијер-председник рекао „чисти као суза“ и не могу нас уценити и оцрнити. Исти тај председник-премијер треба да објасни, ако је тачно да Двери имају помоћ САД амбасаде, какав је то његов интегритет и легитимитет у Србији, ако дозвољава да  му страни амбасадори наређују?

И на крају, да се запитамо зашто ћути Скот, зашто ћути САД амбасада? Зашто не демантује да Дверима даје подршку? Биће да је то зато што и њима одговара сатанизација Двери и искривљена слика. То је истовремено скретање пажње са њихових правих сарадника и плаћеника. Јер коме из САД треба неко ко се бори против уласка Србије у НАТО, ко неће да заборави злочине 1999. и нема намеру да се одрекне Косова и Метохије? Коме требају Двери које су решене да последњи атом своје снаге, знања, умећа дају за бољи живот грађана у Србији. За државу која брине о инетерсу својих грађана, а не о интересима странаца.

Грађани Србије заслужују истину. А истина је да нико из Двери не познаје ни Скота,  Шредера,  Блера , Клинтона, Курца, Гузенбауера.