Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Аларм за узбуну – зверско силовање девојчице показује да је Србија зверињак

0

Двери по ко зна који пут јавно указују на посртање система вредности у Србији што доводи до свеопште деградације нашег друштва. Аларм за узбуну је активиран у Суботици. Зверско силовање девојчице од стране неколицине малолетника показује да се српско друштво претвара у зверињак.

Трагични догађај у Суботици је резултат свих промашених реформи у просвети, одсуства породичне политике, насилничких медијских садржаја и неразумевања власти за потребу свеобухватне социјалне реформе.

На сваком кораку се исмевају породичне вредности, особине и врлине проистекле из наше културе и породичне традиције. Последице су све видљивије, посебно међу нашим најмлађима.

Уместо да идентификује корен проблема и променом законодавне регулативе Министарство просвете учини све да просветарима врати углед, достојанство и што је најважније, одавно погажени ауторитет – Министарство просвете, науке и технолошког развоја на челу са министром Шарчевићем, у просветни систем уводи сексуализацију наших најмлађих, од предшколског до средњошколског узраста.

Под плаштом превенције сексуалног насиља, нашим школарцима се намећу садржаји који их подучавају како да изведу француски пољубац, шта се конкретно ради код оралног секса, колико дуго сме да се мастурбира, и томе слично.

Ако неко мисли да ће под утицајем ових садржаја спречити сексуално насиље и да ће наши најмлађи израсти у зреле и одговорне личности, ради се великој наивности или крајњој недобронамерности. Ако данас немо будемо посматрали садржаје који се намећу деци у вртићима и школарцима, за последицу ћемо имати горе поменути случај из Суботице.

Српски покрет Двери обавештава све породичне људе у Србији да је у току покушај спровођења  насиља над децом у име борбе против насиља.

У том смислу, понављамо наш захтев за смену министра Младена Шарчевића као и потпуно одбацивање „Образовних пакета“ за предшколске установе, основне и средње школе чији креатори долазе из НВО сектора. Никакво ревидирање ових материјала не долази у обзир! Изражавамо поштовање ауторских права Инцест Траума Центра – Београд над овим „Образовним пакетима“, али нека их спроводе ван граница Републике Србије.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

Свако ко је добронамеран према нашем друштву у Дверима ће увек имати верног партнера у борби против сваког вида насиља. Подвлачимо да насиље за Двери никада није било и неће бити прихватљиво. Међутим, када су у питању перфидни покушаји да се под изговором борбе против насиља над нашом децом спроводе социолошки експерименти, промовише тоталитарна ЛГБТ и родна идеологија и друге антипородичне вредности, Двери ће бити политички заступник породичних људи у Србији који ни по коју цену неће дозволити да се такве штетне идеје спроведу у дело.