Прочитај ми чланак

ШЕФ ДИПЛОМAТИЈЕ У ПРОБЛЕМУ Полицајац јурио Дачића!

0

Полицајац Дарко С. угрозио је безбедност српском министру спољних послова Ивици Дачићу, сазнаје “Aло!“

Он је наиме покушао да се без најаве и претходне полицијске провере убаци у редове обезбеђења српског министра, па чак и да глуми његовог возача.

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

То му није било довољно, већ је после уходио Дачића код ресторана у ком је министар одмарао и ручао након посете Зајечару.

Према сазнањима дневног листа „Ало”, у четвртак у Зајечару, где је министар спољњих послова Ивица Дачић боравио због предизборног скупа СПС-а, одиграла се прва драма када је локални полицајац из непознатих разлога покушао да се угура у пратњу Дачића и глуми његовог личног возача, како би преузео контролу над службеним возилом министра, а његов покушај преваре открили су чланови личног обезбеђења Ивице Дачића.

– Нико не зна због чега се тај човек уопште створио у близини Ивице Дачића и делегације која је дошла са њим. Возио је службени аутомобил испред колоне трудећи се да буде гостољубив ван службене дужности и без дозволе да обавља улогу возача. Права пометња је настала када је обезбеђење министра Дачића схватило ко је за воланом уочивши чудно понашање непрофесионалног возача. Обезбеђење је брзо реаговало тражећи објашњење зашто је укључен полицајац који није био пријављен и ангажован за дочек министра онако како се то ради у прилицима када неки министар посећује одређени град – прича наш извор са лица места.

Дарко заћутао

Полицајац Дарко С. за “Aло!“ није желео да коментарише овај догађај правдајући се да је код лекара и да не може о томе да разговара. На могућност да се чују касније, рекао је да је боље да не јер “има једну ситуацију.“ Новинара су звали из Полицијске управе Зајечар, тражећи да и њима проследе питања, што су  урадили, али до закључења броја нису добили одговор.

– Када су Дачића припадници његовог обезбеђења обавестили о намери овог полицајца који и поред апела није желео да се склони, министар је одлучио да откаже локалну пратњу – наводи наш извор.

Полицајац у сукобу са Иваном

Иначе ово није први пут да овај полицајац има проблем са социјалистима. Он је у личном сукобу са функционерком СПС-а Иваном Петровић коју је тужио због наводних претњи и угрожавања његовог здравља.

Aли ту није био крај. Након што је скуп СПС-а завршен, а министар и неколико функционера се упутили у један ресторан на ручак, и тамо се појавио нико други него овај полицајац.

– Нико не зна како је он сазнао да ће баш у том ресторану ручати министар, али није прошло ни пола сат од када су Дачић и остали функционери СПС-а стигли, појавио се он и сео за сто у непосредној близини – каже извор листа „Ало” и додаје да је његово приство посебно узнемирило момке из Дачићевог обезбеђења, да им је био јако сумњив и да су били у великој приправности.

– A сам Дачић се није или бар није видно узнемирио, само ни њему није било јасно ко је тај човеик и зашто га прати – завршава  извор.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

Тачност сазнања листа „Ало” потврдила је и функционерка СПС-а Ивана Петровић која је на свом Фејсбук профилу написала: “Скандал и безобразлук у Зајечару на предизборном скупу СПС-а. Полицајац Aтила, тај нејаки младић од 190 цм и 140 кг, покушао је да се угура у пратњу министра Дачића”.