Прочитај ми чланак

ГДЕ ЈЕ НЕСТАО БЕЛИ: Ево шта ради до избора у Београду, и са ким …

0

До почетка кампање за београдске изборе, који се одржавају следеће године, трећепласирани кандидат на председничким изборима Љубиша Прелетачевић Бели бавиће се - форумом.

Како кажу у његовом тиму, форум ће ускоро заживети, а идеја је да са грађанима, симпатизерима и присталицама на овом месту размењује мишљења.

– Форум је урађен и ускоро га покрећемо. То ће бити место где би људи, који су за исту причу као и ми, и који су је разумели, могли да нам пишу и добијају одговоре како би избегли порођајне муке које смо ми имали – причају сарадници Белог.

Међутим, како истичу, од странке нема ништа, а нема ништа ни од било каквог повезивања и организовања са било ким.

– Апсолутно не желимо ништа што личи на странку. Нећемо никоме да будемо вође, управо супротно. Жеља нам је да наведемо сваког да мисли својом главом и да себи буде вођа. Ово је последњи покушај да се мало размрдају сви, бар за сада. Можда васкрсне неки бољи и ефикаснији начин, да не кажемо бржи, јачи и бољи начин – кажу у Покрету „Сарму пробо ниси“ (СПН).

Ова инвентивна и довитљива дружина на челу са Белим већ је регистрована као група грађана, и као таква ће изаћи и на градске изборе који по реду долазе 2018. године.

– Овакви какви смо сада 99 одсто излазимо на те изборе, и 100 одсто ни са ким у коалицији, макар недостајао баш тај део да се оформи власт. Спремни смо да нас развлаче и пљуљу и опозиција, и власт, и сви. Ми смо, заправо, нека бунтовна пубертетска, контрашка деца – причају у СПН.