ЖИВКОВИЋ ПОЗВАО УЧЕСНИКЕ ПРОТЕСТА да као његови гости прате рад Народне скупштине

1

ЛИДЕР НОВЕ СТРАНКЕ ТВРДИ ДА ЈЕ НЕКО ЗБОГ ТОГА ЗАБРАНИО УВОЂЕЊЕ ГОСТИЈУ У СКУПШТИНСКУ ЗГРАДУ

Посланик и лидер Нове странке Зоран Живковић изјавио је данас да је посланицима забрањено увођење гостију у Скупштину Србије и оценио да је разлог за то највероватније његов позив студентима који протестују да дођу у парламент.

Он је новинарима у Скупштини Србије рекао да забрана важи од јутрос и да то значи да ниједан народни посланик не може да доведе никога док се та одлука не укине.

По његовим речима, појачано је и присуство полиције у околини Дома Народне скупштине.

Он је, говорећи о позиву студентима да дођу да са балкона скупштинске сале посматрају рад парламента, казао да је ипак одређен број њих прихватио тај позив.

„Мој позив учесницима протеста да дођу и учествују у раду парламента са балкона је неко одбио, ја не знам ко пошто ту нема организатора, али већи број учесника је прихватио да дође, да прате рад парламента и да се сретну са нама“, рекао је Живковић новинарима у Скупштини Србије.

Покрет „Против диктатуре“ саопштио је јуче да је одбио позив Живковића да студенти прате седнице Скупштине са балкона у згради парламента и навео да не критикује само владајућу коалицију, већ и опозицију.

Посланица Мариника Тепић, која је јуче приступила Новој странци рекла је да је позив Живковића прихватило 30 грађана да прати пленум са балкона, а да је посебно интересовање исказано за посебну седницу на којој ће се разматрати разрешење Маје Гојковић са места председнице Скупштине Србије.

  • Немањићка Србија

    МА ШТА КАЖЕШ, ЉИГАВЧЕ ЛОНДОНСКИ, ТИ БИ НА МАЛА ВРАТА ДА ИЗВЕДЕШ ДРЖАВНИ УДАР? ПРЕ ЋЕ БИТИ ДА ЋЕШ ДА ВИСИШ НЕГДЕ КАД ТЕ ДОХВАТИ НЕКО ОД НАС ПАТРИОТА !!