Прочитај ми чланак

УМРЛИ У МУКАМА ЈЕР СУ СИРОТИЊА Напон убио мајку и сина(16) у Алексинцу

0

Пре месец дана им је искључена струја, јер нису имали пара да плаћају рачуне. Због велике хладноће прикључили су се неком жицом, коју је ветар откачио па су и мајка и син настрадали од струјног удара.

АЛЕКСИНАЦ – М.М. (46) и њен шеснаестогодишњи син Д.М. погинули су од струјног удара, када је на њихову кућу у алексиначком селу Глоговица пала жица под напоном. Како сазнајемо, трагедија се догодила јуче, а мајка је страдала приликом покушаја да помогне сину. Ранко Филиповић из суседног села Лужане каже да је добро познавао породицу коју је задесила несвакидашња трагедија.

– У тој кужи су живели муж жена, њихов син и још две кћери. Пре месец дана им је искључена струја, јер нису имали пара да плаћају рачуне. Због велике хладноће прикључили су се неком жицом, коју је ветар откачио па су и мајка и син настрадали од струјног удара. Тим поводом мештани Лужана ће се сутра у девет сати окупити испред просторија ЕПС Алексинац да одају пошту погинулима али и да изразе протест због искључења. У нашем селу је тридесетак породица без струје, има старих, болесних и трудница – казао је Филиповић.

– Полиција је потврдила да се трагедија догодила јуче у 18.32 у селу Глоговица те даје обавештено тужилаштво.