ТАКО ЈЕ СРБИ! Народ се организовао, не да харачлијама да плене имовину комшијама

7

Јаке полицијске снаге опколиле су јутрос у седам сати кућу Стојанке Вукотић у Ариљу, како би извршили налог судског извршитеља о исељењу.

Међутим, око 40 мештана успело је да кроз прозоре и на други начин уђе у кућу одакле спречава полицију да изврши налог суда.

 
 • Аца Тодоровић

  Судије су безбожна комунистичка копилад, која су постављене да служе издајницима на власти, масонима и криминалцима.
  У оваквим условима, за судије се и пријављују безбожници и већ они они који су загризли у криминалу, јер поштеног судију овај режим ће брзо сменити.
  Све је мање и судија, јер ни један поштен адвокат неће ни да се пријави на место судије, пошто зна да ће бити уцењен од режима, који штити криминалце.

  • Маринко

   Је ли Тодоровићу, да’л се још увек одржавају литије за спас Грачанице, има ли народа?

  • Аца Тодоровић

   У којој ти вукојебини живиш, када не знаш да се литије одржавају. Сваке суботе се прикупи довољан број, да се одржи литије. Наравно да нисмо сви у могућности да сваке суботе идемо, али отприлике увек исти број се окупи. Одржано је 58 литија а сваким даном је протест испред Владе.

  • Маринко

   Ја сам ,,удбаш“ ми живимо у паралелним световима…
   Нема у медијима а нема ни по сајтовима, хвала Богу да народ није заборавио.
   Знаш, пола године пре него што је потопљена, сањао сам како је потапају. Такође, сањао сам да се вода повукла а да је иза ње остало велико гробље. Како ће Бог да нас казни за ову срамоту време ће показати…

 • jako777

  Не може држава МАЋЕХИНСКИ, крајње нехумано и без размишљања да избацује целе породице на улицу и прави бескућнике и беднике од њих једним потезом !!

  Којем народу треба држава која УНИШТАВА СОПСТВЕНИ НАРОДУ у служби оних који ПЉАЧКАЈУ и ТАЈ НАРОД и ту ДРЖАВУ !!!!!???!!!!

  ДОСТА је било ЗЕЛЕНАШКО-МАФИЈАШКЕ ДРЖАВЕ и владавине непријатеља СРБА !!

  • grebak grebić

   ‘Нису они увели нотаре и извршитеље да би сипали народу мед и млеко. У моменту ако ММФ и СБ одбију да финансирају дугове који су већ по 10 пута рефинансирани држава ће наћи пара да плаћа бројну полицију да отима од народа који гласа мазохистички за њих. Што да не? Народ је ….. Одавно је речено шта! Народ је навикао на јарам. Још од Милоша харач је узиман силом и трошен по Цариграду, Пешти, Бечу, Паризу… Што не би и Вучко трошио? Само напред Вучко! Све ће то народ позлатити!

 • Бр

  Gori nego turci …