ЗАХАРОВА УПОЗОРАВА РУСЕ: Не идите у Црну Гору на море

16

Русија не искључује могућност провокације руских грађана у Црној Гори, чак ни њихово хапшење под сумњивим околностима и изручивање трећим земљама, саопштила је портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова.

„У Црној гори се ствара, очигледно, неповољна ситуација за Русе. У позадини наглог пада билатералних односа, које је испровоцирала Подгорица, очекиваног чланства Црне Горе у НАТО-у у блиској будућности, одлуке црногорских власти да се у потпуности придружи санкцијама ЕУ против Русије, примећујемо тамо талас антируске хистерије. Бележимо раст негативних односа према руском бизнису и нашим сународницима, подстицање непријатељског расположења у друштву према Русији и њеним суграђанима, уз сугестију владајуће коалиције. Не искључујемо могућност провокација, хапшења под сумњивим околностима и покушаја да се руски грађани испоруче трећим земљама, пре свега САД“.

© Sputnik/ Ramil Sitdikov

Према речима Захарове, русофобија је страна Црногорцима и почива „потпуно на савести политичара ове државе“.

„У том контексту, недавна одлука Подгорице да продужи безвизни режим нашим сународницима до 90 дана је мамац који не може да сакрије однос према Русији, у корист Запада. Позивамо руске држављане да ово узму у обзир“, нагласила је званична представница Министарства иностраних послова Русије.

 • Нећу више ни ја, не осећам се безбедно у нато земљи.

 • БЕЛИ ОРАО

  Драги Руси,ја као Србин не идем у ЦГ. већ петнаест година огадили су ми се кад сам видио како се понашају не само према Русима него и Србима . Било је то у Будви 2001! Тад сам рекао не никад више и тако ће и остати ! Није само Ђукоњина крива него и кљусад покварена која се Црногорцима назива , све су то лијенштине ,без образа и части, покварењааци ,лажови и крадљивци !!! Част појединцима !!! Савет послушајте ову фантастичну жену ( штета да није ближе и сам би јој се захвалио за све изговорене ријечи ) да је Бог поживи, јер сигурно рекла вам је истину!!! Лијепу поздрав Захаровој ,пренесите јој !
  Поздрав Крајишник

 • Srdjan

  Dođite u Beograd bolje će te se provesti i uživati nego bilo gde u Crnoj Gori, a i narod vas ovde voli pogotovu Ruskinje..

 • Владица

  улагали сте милионе у милов мафијашки режим(ко нисте знали ко је он)а сад подржасте муслијуа,па ви сте гори од западне алијансе и амера

 • tomahawk

  Volim zene koje nose ovakve aljinice, samo je stegnes a ona sama pada dol. I ju, ja osta gola. Cek da bar skine i gace,nove su.

  • Simerijanac

   Није то твоја куурвинска ћерка па да имаш секс са њом.