ВАЖНО – Изјава Амбасаде Русије у вези тврдње Амбасадора Украјине

6

У вези са интересовањем амбасадора Украјине за дискусију о томе, из које су земље средином 1990-х година Хрватској били нелегално испоручени делови ракетног система противваздушне одбране С-300, могло би му се препоручити да је настави са високорангираним хрватским изворима који су својевремено објавили ту информацију.

Што се тиче његове тврдње да су руски хеликоптери, произведени и испоручени Хрватској 2007. и 2008. године, тобоже били коришћени у ратним дејствима петнаест година раније – па такво је „путовање у времену“ могуће само у фантазијама поштованог амбасадора.

Подсећамо да су те испоруке извршене у оквиру билатералног споразума
о регулисању совјетског клириншког дуга у односу на бившу Југославију, о чему се детаљно извештавало преко званичних канала и медија.

 • Pravedni Srbin

  No kometar!prevedeno na Srpki!

 • tomahawk

  Ma nisu samo rakete, bilo je tu i kasnjikova i para i podrske. Javna je tajna da je staru Jugu Rusija rasturila u najmanju ruku isto kao i Amerika. Zajedno su itekako slozno radile na tom poslicu.

  • Jogi Ber

   много серреш „пријатељу“…

   јел ти рекао неко то?

   са тим усрашофилским пеђерским изјавама пали на б92, па се тамо диви ток кољачкој квази „нацији“ чије је највеће достигнуће испијање крви из колевке и брзо копање по контањерима

  • Simerijanac

   Неки људи једноставно траже да им се залијепи добра шамарчина.
   Пошто је то тешко урадити физички, може и на нет-у. Онако,… виртуелно.

  • Simerijanac

   Јеси ли скоро био на гробу своје жене ?

   https://www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY

 • VELIKI HRVOSER

  ma pustite te Lavovske katolike, oni svi lažu ko i hrvatio, vatikansko je to stado.