СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ УПУТИО ДОПИС ВЛАДИ СРБИЈИ: Учините нешто, полиција гладује!

11

Синдикат Запослених Полиције дана 20.04.2017.године хитно упутио допис Влади Републике Србије, Министарству унутрашњих послова и Министарству одбране да се обезбеде додатна новчана средства како би се појачала исрана полицијским службеницима и припадницима војске који се налазе на теренима на заштити државне границе и спречавању илегалних прелазака миграната.

Руководство Синдиката Запослених Полиције хитно захтева да се полицијским службеницима и припадницима војске појача исхрана на терену јер садашња следовања која добијају за оброке нису довољна ни за дете од 5 година.

За синдикат је несхватљиво да полицијски службеници и припадници војске штитећи безбедност Државе и свих грађана за доручак и вечеру добијају по парче саламе или парче прженице уз чашу јогурта или млека а да за ручак добију суви оброк и да при том раде смену у трајању од 12 часова.

Синдикат Заапослених Полиције поред захтева упућеном Влади РС, Министарству унутрашњих послова и Министарству одбране да се обезбеди појачана исхрана упутио је и допис да се хитно донесе одлука да се полицијским службеницима и припадницима војске дневнице од 150,00 динара врате на ниво пре ступања уредбе Владе РС од 14.10.2015.године.

Руководство синдиката сматра да Влада РС и надлежна министарства морају хитно наћи решење и повећати дневнице полицијским службеницима и припадницима војске, разграничити једном да полицијски службеници и припадници војске не иду на службена путовања већ да извршавају службене задатке на заштити државе Србије и сваког грађана.

 • Михаило

  Па и народ је гладан. Радите свој посао, хапсите системске лопове па можда буде и за храну … свима

  • Владица

   Како кад су све полтрони и улизице.

 • моћни Ђоле Јанговић

  Коме држите власт, треба да ЦРКНЕТЕ ОД ГЛАДИ…мамицу вам пандурску!

  • Владица

   Највећа гомна у држави су ови керови..

 • tomahawk

  Pa ko vam bre policijo brani da upadne u pekaru i kazete Burek ili zivot. I onda uzmete jednu kesu i kazete> napuni ovu kesu sas bureci. I onda – niki da se nije mrdno dok mi sedimo u park i jedemo bureci masni u slas i dok nam curi mas niz uniformu. A ako podmetnete cevu od levorvera onda mozete taj mas da iskoristite da ga besplatno podmazete.

 • Uglješa

  Пандури појма немају,треба под хитно да смене све њихове синдикате,и да оснују нови синдикат који ће се залагати да се уведе нова полиција да чува ред и мир,а ови садашњи лепо да са све бенифицираним радним стажом добију све могуће и немогуће привилегије.Досадили су више са својим захтевима.Па и они трутови код пчела су за вас супер радници.

 • Дуња

  Браћо, господо и другови Полицјаци, јел` знате Ви, ко краде и ди су новци??? ПА…..

  • jako777

   обневидели од глади па не могу више да пронађу ништа

   тууга !
   https://www.youtube.com/watch?v=J6nhSDAKRj8

  • Бобан за Царевину Србију

   Па знају, ал не смеју да писну. Јае када би писнули онда би се отворило питање не плаћања по кафанама, отимање од људи у саобраћају, договори са лоповима и дилерима, пребијање жена и девојака и ко зна шта све не још. Зато им остаје само да моле као и сваки добар куцов свог газду, па ако добију добију, а ако не пребиће кога треба па ће онда да добију, можда?

  • Велика Mетла

   Гладни кажу???Хахахахахахахахахаха…….,и треба!

  • Негрутин

   Naprotiv,
   lepa priroda, šetnja danju i noću, nabijanje kondicije a mogu da budu i vegani.
   Trave okolo ko salate.
   Zdrav život oplemenjuje pogotovu ako se tako štiti otadžbina.