ШЕШЕЉ ОШТРО: Вучић служи НАТО пакту, НАТО га је довео на власт!

238

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ затражио је од парламента и власти да се српско-руско хуманитарном центру у Нишу да исти статус као и војницима НАТО пакта у Србији.

„Ја постављам питање Влади Србије и премијеру Вучићу, зашто још увек није донешен закон којим би се потврдио споразум, којим би се Српско-руском хуманитарном центру у Нишу дале идентичне привилегије какве су по ИПА споразуму добили припадници НАТО пакта?“, питао је Шешељ.

Подсећамо, НАТО пакт је прошле године Законом о ратификацији ИПА споразума добио слободу кретања, имунитет свих припадника НАТО пакта, дипломатске привилегије по Бечкој конвенцији, а чак су уговорене размене поверљивих информација и опреме.

“Уместо да и Српско-руском хумнитарном центру у Нишу дате исти статус, већ 5 година ви руске званичне представнике и не одобравате тај статус, На вас се са Запада врши притисак не само да уведете санкције Русији, томе још помало одолевате, него и да не доделите дипломатске привилегије које сам набројао представницима Српско-руског хуманитарног центра“, наставио је лидер радикала.

Он је нагласио да је НАТО код нас присутан да нас цепа, дели и спроводи крајњу окупацију и додао да су Руси ту да помогну код тешких страдања, климатских непогода, пожара, земљотреса и свега осталог.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

На крају је шеф радикала сликовито описао пример како не може да се седи на две столице и испрозивао Мају Гојковић са примером троношца без једне ноге.

 • Одесса

  ШАРОВИЋ СРС поштује вољу народа, гласали смо ЗА при проглашавању резултата у РИК-у

  …ее па сад ко га је довео на власт ? НАТО или воља народа ???

 • konstantin

  Ovo je dobro pitanje. Zasto se ne posalje zahtev da Nato iseli Bonfstil ili se teritorija KiM proglasi okupiranon.

 • Srele

  Nego Vojo, sad da se ti i onaj Vucina maniti uhvatite za usi i da igrate,
  jer ti se smesi njegova sudbina sto se tice svodjenje stranke na
  jedan autobus.
  Mozes da mu se pridruzis u pisanju skrabotina i budalastina
  koje niko ne cita i da gledati kao dzukele u Aleka da vam baci neku
  koscurinu od vlasti.

 • ЏЕРОНИМО

  Novi prilozi za biografiju Pokretne cisterne fekalija V.Šešelja i picoustog pedera i veleizdajnika A.Vučića:Za čitanje i uživanje!
  http://www.danas.rs/nedelja.26.html?news_id=341939&title=Tako+je+govorio+na+su%C4%91enju+Aleksandar+Vu%C4%8Di%C4%87

 • Marko

  Samo 180!