САНИ и ИКОС: Проведите 1. мај у луксузу на мору

0

ЛУКСУЗНИ медитерански хотели некада су финансијски недостижни у шпицу сезоне. Ипак, у њима можете да уживате и током првомајских празника, када коштају знатно мање, а гостима нуде лепо време уз прихватњиво топло море или велелепне отворене базене са грејачима.

Управо све то нуди монденско летовалиште Сани на Халкидикију, који је скуп пет луксузних хотела, марине, продавница светски познатих брендова, ресторана са „Мишленовим звездицама“ и спортских терена, око којих се налазе чак шест тропских плажа са ситним белим песком (на њима се организују и венчања).


Још једна предност овог летовалишта на Касандри је оближња шума са медитеранским боровима, која с пролећа шири најлепше мирисе и идеална је за шетњу по природи.

Луксуз, стил, пространост, егзотичне плаже и природа без саобраћаја. Овако би најкраће могао да се опише Сани ресорт, један од најлепших хотела у Европи, који се налази на око 700 км од Београда (80 од Солуна).

Хедонизам је загарантован у хотелима Sani Asterias, Porto Sani Village, Sani beach, Sani club и Sani Dunes (отварање у јуну). Услуга у овом хотелу је првокласна и у рангу је најбољих светских хотела.

Више информација о овом несвакидашњем месту можете сазнати на интернет адреси: www.saniresort.com.


Ко више цени „ултра ол-инклузив“ услугу, на располагању има Ikos Оlivia хотел на Ситонији, као и хотел Ikos Оceania недалеко од градића Неа Моуданиа на почетку полуострва Касандра.

Хотел Ikos Оceania је и пре био чудесан, али ће од ове сезоне, комфор и услугу подићи на још већи ниво. Чак 27 милиона евра ће овај хотелски ланац уложити у потпуно нове собе и апртмане, који ће величином, стилом и луксузом задовољити и најзахтевније госте.

Гурманлуци су загарантовани, јер принцип „све укључено“, поред свих оброка, овде обухвата и неограничено конзумирање брендираних пића, коктела, капућина, цеђених сокова…

Ту је и пет „а ла карт“ ресторана (у понуди имају више од 300 регионалних и светких марки вина), а посебна атракција су каскадни базени. Услуга на плажи је вансеријска, а у соби је нон-стоп на располагању роом сервице.

Још један бисер је Ikos Оlivia у месту Геракини на Ситонији. Медитерански стил преовладава у изузетно модерним собама и апартманима, од којих неки имају и приватне базене.

Госте чека „све укључено“ концепт, који домаћини називају „бесконачни животни стил“, а то подразумева опуштену, пријатељску услугу и осећај да нисте у класичном „ол инклузив“ хотелу са разним правилима, већ у природном окружењу, где је све на располагању.

Ту је и пет „а ла карт“ ресторана у којима раде шефови кухиња награђени „Мишленовим” звездицама. У понуди је више од 300 локалних и светких марки вина, а на пешчаној плажи нон-стоп „шпартају“ келнери, доносе пиће и храну, па госту једино преостаје да се завали у лежаљку и ужива…

За више информација о овим магичним хотелима посетите интернет страницу – www.ikosresorts.com.