Прочитај ми чланак

РАДИКАЛИ ОСТАЈУ БЕЗ ЧЛАНСТВА У ТОПЛИЦИ: Општински одбор у Прокупљу прешао у СНС

0

Више од пола Општинског одбора и део чланства СРС у Прокупљу данас је прешао у СНС.

Више од пола Општинског одбора и део чланства СРС у Прокупљу данас је прешао у СНС, а као разог томе наводе да централа не показује интересовање за локалне одборе. Укупно тридесет чланова радикала у Прокупљу потписало је приступнице СНС, а потпредседник ове странке у Прокупљу Златан Миљковић нагласио је да је сваки појединац који сматра да ће својим личним ангажоовањем допринети развоју средине у којој живи добродошао.

– У питању је лични чин сваког од нас, јер смо препознали снагу у СНС и њену вољу да развије овај крај. Данас је тридесет наших чланова потписало приступнице СНС, а наредних дана биће их још – казао је председник СРС у Прокупљу Владимир Ђорђевић.

Коментаришући одлуку радикала, потпредседник СНС у Прокупљу Златан Миљковић истакао је да је за СНС овај корак доказ добре политике коју странка води.

– Српска радикална странка је већ 27 година на политичкој сцени. Они су у нама препознали снагу која се пре свега бори за побољшање живота свих грађана Србије, посебно када је реч о локалном нивоу. То што су нам се прикључили доказ је да смо на добром путу – нагласио је Миљковић.

СРС овим потезом буквално престаје да постоји у Топлици, јер је недавно централа искључила председника Окружног одбора СРС Марка Миленковића, а одбор у Житорађи који је до само пре месец дана био најјачи не само у Топлици се потпуно распао.