Пуцњава у центру Париза, погинуо полицајац (видео)

8

У размени ватре у Паризу погинуо је полицајац, док су два рањена, јавља Ројтерс. Полиција није искључила могућност да се ради о терористичком нападу.

На налогу полиције на Твитеру саопштено је да се у подручју Јелисејских поља изводи полицијска операција. Према подацима новинара британске агенције, у акцију је укључен и хеликоптер.

Очевици напада су саопштили да је нападач пуцао из аутомата, могуће калашњикова.

Полиција позива да се избегава ово подручје. У владиним органима претпостављају да су у нападу учествовале две особе. Како пише „Фигаро“, други нападач је у бекству.

„Према нашим информацијама, два полицајца су лежала на земљи. Један од нападача је убијен, док се други сакрио“, наводи издање. Лист не наводи извор информација. 

Мотив напада засад није познат. Постоји могућност да се ради о обичној пљачки.

Напад се десио три дана пре првог круга избора за председника Француске. 

 • То!! Рокај полицајце буржујске телохранитеље!!

  • Херцеговина

   Јазук…ништа без ,,прслука,,.)

  • E. Lirsch

   Usrase se zivi a samo dva pandura „upucana“… Sta ce kad napdnu stanicu i sve pobiju…. A doci ce im „borci za ljudska prava“ iste one sto ich ma kosmetu podrzavase 90-tih. Kad budala nista ne nauci osta budala do veka.

 • Zoran Lekic

  Знао сам да ће овако бити још пре 20-25 година. Французима ико није крив за ово, сами су ово тражили…Хебали их Јевреји, Арапи и Америчке глупорије…
  А диван су народ ти Французи, имају прелепу државу и префињену културу, као и уметност…Али за Ђаба им…имају погрешан одабир политике!.
  —-
  Никако да уклавире и ико да им објасни да је стока, стока и да ту хитрог преваспитавања нема!

  • Велика Mетла

   Они су окупирани,па их нико не пита шта хоће,а шта неће!А нажалост нису спремни,барем за сада,за корените промене,које подразумевају и к/рв до колена,јер су дозволили да дођу у овакву ситуацију!;;;((( Кад запустиш виноград знаш шта се ради;)))

  • Zoran Lekic

   Чим су напустили политику Шарла Де Гола и латили се Америчких подмићивања, дошао им онај Жак Де Лор, Жискар Де Стен, Ширак , Бернард Кушнер, Саркози, а онда су Јеше преузеле цео естаблишмент, све виталне позиције у Влади, Медијама, Банкама, Суду…И оде све у 3 лепе…То више није та Француска коју сам познавао осамдесетих…То је сада копија Африке …Осим спомен обележја, музеја, и велелпних грађевина типа Версај, који подсећају на један народ, све остало је нешто сасвим, сасвим друго…само не Француска.
   Хебо ил их овај СЛЕПАЦ ОЛАНД и онај покварењак Мануел Валс
   https://www.youtube.com/watch?v=nSDa0FRw2cs
   Погледај ти молим те ШТА је код њих председник!…Тома диплома да му предаје Бон-Тон!
   https://www.youtube.com/watch?v=vufr_qP86ro

  • Велика Mетла

   Зло звано „американизам“је школски пример,пример за уџбенике,како се зло увек брже шири од добра!

  • ЏЏ