Прочитај ми чланак

„НЕ МОЖЕ КЛОВН тако да прича о Ђоковићу“

0

У склопу припрема за полуфинални дуел Дејвис купа између Француске и Србије већ је почео психолошки рат од стране домаћина, у којем за сада предњачи селектор "триколора" Јаник Ноа.

Пре неколико дана бивши тенисер је изјавио да Ђоковић није искрен према навијачима, да је жељан пажње и да је због тога његово понашање извештачено.

 

 

На његове речи одговорио је бивши селектор наше репрезентације Радмило Арменулић, који врло добро познаје Ноу из играчких дана.

– Јаник је један набеђени шаљивџија и кловн. Боље би му било да прича нешто у вези са тенисом него о понашању једног истинског аса као што је Новак Ђоковић. Није ни свестан да је себи направио ђавољу услугу. Ништа са оваквим изјавама није постигао. Беспотребно заоштрава атмосферу пред меч Србије и Француске у септембру. Увек је то радио – рекао је Арменулић у изјави за лист Ало.

Искусни стручњак целу ситуацију види управо као начин да се мало узбурка јавност, а не као покушај вређања Ђоковића.

– Ипак, верујем да није хтео да вређа, на крају је рекао да је Ђоковић добар дечко, али је сигурно желео да узбурка јавност. Јаник је био међу десет на свету, чини ми се да је највише догурао до шесте позиције. Увек је волео те неке спектакуларне потезе. Први је извео чувени ударац кроз ноге. Волео је нешто да скаче и да привлачи пажњу. То што је изјавио за Новака ме не изненађује и не доживљавам озбиљно, а не би требало ни Ђоковић јер је светски играч. Ноа је био добар играч и добар је човек, али је класичан шоумен.