КУЋА КОШТА КАО КАФА – хоће је цео свет

3

Након безуспешних покушаја да прода своју вилу од милион долара, Данстан Лоу је одлучио да ће њен власник постати срећни добитник за свега 2,5 долара.

Вла­сник ви­ле из Лен­кша­је­ра одлучио је да своју вилу понуди на лутрији, а да бисте је добили потребно је да купите тикет који кошта свега 2 фунте.

Данстан се нада да ће до августа, када је предвиђено извлачење, број продатих тикета достићи 500.000.

За сада му иде добро, већ је продао 150.000, а како је истакао, ако износ продатих тикета премаши његов циљ, он ће 25.000 фунти донирати у доброторне сврхе.

Он је 2011. купио вилу за 435.000 фунти, а на реновирање је потрошио 150.000 фунти.

Како је рекао, у вилу се заљубио на први поглед, уложио је много новца у њено сређивање и реновирања.

Због тешке ситуације у којој се нашао одлучио је да је прода, међутим на оглас се нико није јавио јер је вила била једноставно прескупа – милион долара.

Разочаран, одлучио је да цену спусти на 813.000 долара, међутим заинтересованих купаца ни тада није било.

Након две године безуспешних покушаја продаје, он се са супругом договорио да срећу окушају са лутријом.

Направио је страницу на интернету где је могуће купити тикет по цени од 2,5 долара, што обезбеђује учешће у лутрији у којој је главна награда управо ова вила.

Извлачење је заказано за 1. август.

Интересовање за ову лутрију је огромно у целом свету, па има заинтересованих купаца и у Русији и Кини.

Кућа поседује свој биоскоп, 6 спаваћих соба, велико породично купатило и кухињу, као и огромну башту и простор за паркирање шест аутомобила.

 • Бобан за Царевину Србију

  Фина кућица… Па и биоскоп и толка паркинг места… Дивно! Колико ли је порез у Лихкенштајну за такву кућу? Вероватно нешто што обичан човек тешко може да плати. Али кад има оваца има и шишања…

  • Dijasporac

   Хаха. свака част. Чим освоји неко ту вилу, имаће исти проблем да је прода, пошто не може да исплати све те силне порезе.

 • Zoran Lekic

  Зар обичним грађанима било које земље није забрањено да јавно спроводе лутрију, ја сам мислио да је Лото резервисан изричито држави.
  Добро, фрајер није глуп – то је као књига како постати мултимилијардер, а онда се сви залете да је купе, а баџа сутра вози Ролс-Ројса, а до јуче ни цуко није имао за шта да га грицне.