ФУДБАЛЕР ПАРТИЗАНА ЗАБОРАВЉЕН НА МАРАКАНИ, трчао за аутобусом!

1

Занимљива сцена после 154. вечитог дербија догодила се испред Звездиног стадиона.

Слављеничка еуфорија прилично је понела Партизанову експедицију која је после тријумфа на “Рајку Митићу“ у дуелу са највећим ривалом (3:1) направила необичан гаф.

Наиме, како је пренела Б92, фудбалер Партизана Петар Ђуричковић буквално је заборављен на Маракани после меча!

Наиме, аутобус са играчима Партизана је синоћ кренуо са Звездиног стадиона без поменутог фудбалера који је, како преноси исти извор, морао да трчи за клупским аутобусом!

Срећом по њега, он је, попут Ташка Начића у легендарном филму “Ко то тамо пева“ ипак успео да се накнадно “укрца“ и прикључи се својим саиграчима који су славље наставили и у аутобусу.

Посебан куриозитет у овој причи је и то што је Ђуричковић својевремено био члан Црвене звезде, па би злобници и теоретичари завере могли да кажу да све ово можда и није било случајно.

Шалу на страну, Ђуричковић је синоћ дао велики допринос Партизановом тријумфу, иако је у игру ушао током другог полувремена. Он је асистирао Леонарду код трећег гола Партизана, после чега повратка за екипу Звезде више није било у 154. вечитом дербију.

  • Дуња

    Опет Вест!!?? биће да не зна да се снађе и пређе улицу до „удаљеног“ стадиона Партизана…залутао?? наши фудбалери најчешће знају само пут од стадиона до сплавова….