Прочитај ми чланак

ПОДРШКА ЗА МАРИН ЛЕ ПЕН ИЗ СРБИЈЕ: На предизборном скупу поздравила се са Србима!

0

Делегација Народног слободарског покрета, предвођена њиховим лидером Мирославом Паровићем, била је гост на завршном скупу француског председничког кандидата Марин Ле Пен који је јуче одржан у Паризу.

Слободари су били у друштву представника српске дијаспоре која већински подржава Марин Ле Пен, а на крају скупа је и она пришла да се поздрави и захвали Србима на подршци.

– Имао сам велику част да са сарадницима Марком Теслићем и проф. др Ненадом Крстићем, као и са групом Срба предвођеним мојим пријатељем, Кулетом Перишићем будем гост на завршној конвенцији Марин Ле Пен у Паризу. Госпођа Ле Пен је одржала говор који би свако од нас могао да потпише, а концентрацију јој нису пореметили ни два покушаја прекида говора што је у овој кампањи стална појава. На крају је као велики поштовалац Срба и Србије ова храбра жена дошла да нас поздрави и захвали се на подршци – каже Паровић.

Лидер Народног слободарског покрета позвао је све Србе са правом гласа у Француској да гласају за Марин Ле Пен. 

– Надам се да ће Марин Ле Пен ући у други круг те стога позивам све Србе са правом гласа у Француској да гласају за њу јер она најдоследније стоји на становишту француско – српског пријатељства и експлицитно је рекла да би повукла признање Косова – подсећа Паровић.

Погледајте како је уљез покушао да нападне Марин Ле Пен током говора: