КАКВЕ ВЕЗЕ ИМА ПРОПОВЕДАЊЕ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА са заштитом од сексуалног насиља?

15

Министар просвете Младен Шарчевић кроз Приручник за рад са младима који је послат свим школама поручује да је свака особа "мушкарац и жена на свој начин".

Српске владе већ дуго се односе према народу као према покусном кунићу. Сада се под маском заштите од сексуалног насиља, уз ничим поткрепљене тврдње Министарства просвете, како „у сваком школском одељењу у Србији постоји четворо деце која су преживела одређени вид сексуалног насиља“ уводи обавезно промовисање хомосексуализма, лезбијства, бисексуализма и свих других видова „сексуалног опредељења“ заснованих на узајамно добровољном односу два људска бића.

Министар просвете Младен Шарчевић кроз Приручник за рад са младима који је послат свим школама поручује да је свака особа „мушкарац и жена на свој начин“. Можда он то и јесте, али то не значи да су и сви остали. Ова тврдња изнета је на стр. 218 Приручника:

„Право да слободно и самостално изразите сексуалну оријентацију. Свака особа је мушкарац или жена на свој начин.“

Какве везе има проповедање хомосексуализма, укидања рода и другог са заштитом од сексуалног насиља? На страни 158 се наводи више тзв. сексуалних права: право на сексуалну слободу, право на сексуалну аутономију, сексуални интегритет и сигурност сексуалног тела, право на сексуалну приватност, право на сексуално задовољство, право на сексуално изражавање, право на сексуално удруживање, право на слободне и репродуктивне изборе.


О АУТОРУ

Др Слободан Јанковић је научни сарадник, наченик одељења за спољнополитичке студије у Институт за међународну политику и привреду

Тако се, на пример, на страни 153, Приручника за рад са младима тврди да су „сексуалност и сексуални идентитет несталне и динамичне категорије и да би требало непрестано да преиспитујемо своје претпоставке. Прихватање различитости и отвореност по питању људске сексуалности основни су захтеви за некога ко ради са младима“.

Дакле наставно и васпитно особље треба стално да преиспитује своју сексуалност и исто препоручује деци. Има ли то везе са сексуалним насиљем? Наравно да нема, али има и те како везе са применом немачког и британског захтева промене свести српског народа!

Са Запада се преузимају најгори и најнакараднији програми и настоје се применити у Србији. Иако су резултати у нашем образовању све поразнији, урушавању нема краја.

После „школигрице“, избацивања казне из вртића, а у највећој мери и из школства, увођења такозване афирмативне акције уписивања Рома на факултете без потребног успеха у школовању и на пријемном испиту, уз наставак сличне праксе приликом полагања испита, сада се Министарство просвете спрема да промовише нестанак дечака и девојчица – тј. теорију рода, према којој су дечаци и девојчице, сутра мушкарци и жене, само друштвене измишљотине.

Свим школама у Србији као и предшколским установама послата су обавезујућа упутства укључивања ове накарадне пропаганде у активности у вртићу, као и у школску наставу у предмете српског (матерњег) језика, света око нас, природе и друштва, грађанског васпитања, биологије, социологије, музичког, психологије, Устава и права грађана.

Овај програм долази као део пројекта Уницефа „Школа без насиља“, који је почео давне 2005. и 2006, а који од 2012. спроводи „Јединица за превенцију насиља“. Промовише се сексуална различитост, самозадовољавање (додиривање сопственог тела од најмлађих дана)… Резултати борбе против насиља нажалост познати су већини родитеља школске деце и готово свим наставницима. Управе школа труде се да свим средствима заташкају најгрубље насиље које је попримило размере епидемије и заштите управо насилнике, не би ли имали што бољу оцену Министарства. Осим тога, друштво је све бахатије и сиромашније, расте и број самоубистава.

Ту ће се под изговором борбе против сексуалног насиља промовисати како они рођени са мушким полним органима треба да носе хаљине и сукње и да могу да бирају да ли да се заљубе у дечака, у девојчицу или ко зна, можда у нешто што је путу да измени пол, да девојчица треба да изабере између две девојчице ону која јој се више свиђа…

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

Ове болештине је усвојило Министарство Владе Републике Србије. У земљи депресије (РТС објавио да у Србији око 420.000 пати од депресије), епидемије рака, епидемије одласка из земље-емиграције и демографског суноврата, Министарство просветe, науке и технолошког развоја размишља о промени рода, настављајући годинама преузету обавезу промене свести српског народа, чиме чини још један корак ка потпуном краху и крају Србије.

 • [email protected] су на власти тако да је све то нормално,трпају се међусобно по кабинетима час је у улози тате а час у улози маме кад треба да добије министарско место или виши положај,то је сва масонска тајна:[email protected] породица.

 • SlavenMilanov

  švabe forsiraju promenu „svesti“ a i pola da, kad nas već *ebu, bar da misle da *ebu ženski pol…

  Sa druge strane, mi se „usrasmo“ od tumačenja strategije velikih igrača kojekude, i TAČNO znamo, gde, kad i kako će Putin da prdne i tramp da se zagrcne, samo eto NE ZNAMO tu SITNICU, kako da nam deca ne trpe nasilje od pedera i ostalih psiho-bolesnika i kako da ih sačuvamo od toga i pustimo da uživaju u svom detinjstvu..

  Na ovakvim temama nema predloga vajnih „poznavaoca“ geo-strateških prilika, balistike, kosmičkih kretanja i ostalih sran*a…

  • XIII

   Апсолутно се слажем са тобом……..

  • Аца Тодоровић

   Не форсирају швабе промену свести, већ јевреји-ционисти то раде са циљем да се разбију традиционалне породице у којима се размножавају деца и повећава број становника.
   Швабама као и Америма, неметнута је нова свест друштва, у коме је сасвим нормално, па и пожељно бити хомосексуалац.
   Из хомосексуалних веза нема деце и нема продужења врсте, тако да ће ционисти за једну генерацију хомосексуалаца, смањити већи број становника на Земљи, више него у оба светска рата.
   Хомосексуализам је тихи убица народа. У Лас Вегасу већ има 80% хомосексуалних веза а само 20% хетеро веза. Та се мода шири и Европом.
   Народу који се одрекао од Бога, није тешко да прихвати сваку моду која долази са запада, а верујући зна да је хомосекусализам грех и да не треба да посегне за оним што му нуде безбожници.
   Решење је да се народ врати вери и Богу, да би знао шта је исправно а шта не исправно и да не би могли сатанисти да им пуне главу хомосексуализмом и другим греховима, које је народ миленијумима поштовао због чега је опстао и умножавао се.
   Осим јевреја и цигана, сви остали народи се прилагођавају средини у којој живе. Зато се одржавају геј параде и штампају брошуре да би што више народа видело да је сасвим нормално бити геј и да то није никакав грех. Сведоци смо да од када су почеле геј параде да је све више хомосексуалних веза. И доктори тврде да већина болести почиње из главе. Човек који мисли да је болестан, он ће стварно постати болестан. Човек који мисли да је геј, он ће постати геј.
   Ако хоћемо да се боримо против оних који нам у последњих 72 год. намећу вредности које нам заглупљују и уништавају нацију, онда се морамо ослободити свих оних који служе Новом светском поретку у коме нема места за оне који поштују Божије заповести и који знају шта је грех.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Ја сам давао предлоге, али их ви схватате неозбиљно и прескачете погледом у великом луку…

  • SlavenMilanov

   De ponovi? Nisam bio na času..

 • Милутин

  Браћо, ајмо за почетак потпис за ову петицију. то је први корак у борби против овог зла које хоће да нам наметну!
  http://porodica.org.rs/treca-peticija/

  • SlavenMilanov

   Potpisao…. i raočarao se kad videh da je samo 5.700 ljudi to isto uradilo…

   kako god – koga čujem da mojoj deci propoveda homoseksualizam i uopšte priča o sexualizmu dok su deca – odrobijaću ga (ih)…
   A više u koorac i peticije i ćutanje i stalno povijanje vratova i kičme…

   p.s. vidiš da ni ovde nema komentara…

  • Милутин

   полако, тек су јуче почели да скупљају. Надам се да ће тога бити много више. само је битно да се прочује и шири што више.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Петиције АПСОЛУТНО НИШТА НЕ РЕШАВАЈУ!
   Када ће то људи утувити у главу, не знам.. Вероватно кад одлуче да дигну дупе из фотеље и почну да ДЕЛАЈУ!
   Петиција служи за смиривање савести леног српског „гласача“…

  • Милутин

   ОК, пошто сматраш да петиција није решење, молим те предложи неко друго, које би по теби било адекватан одговор на ово зло које покушавају да нам подметну.
   Лако је рећи да нешто не решава проблем, али комплетно излагање које садржи критику нечега треба да има и предлог бољег решења. (ово није добро, предлажем да то урадимо овако).

  • Уместо потписа треба одштампати и излепити геј плакате бирократа гејуније и уса а ако то не помогне геј позе припадника садашње власти са опозицијом пошто се она осим Двери уопште не чује.

  • Milan Miljkovic

   Мој потпис, мало је људи потписало………
   Почетак је , сигурно ће бити више, у овом моменту је 5,602 потписа.
   Поздрав за апел.

  • Комесар I Тимочког батаљона

   Потписао!

 • Cher Ami

  novi napad migranata na zenu, opet su pokusali da otmu tasnu-torbu, vreme je pre dva dana u 6 i 15 ujutru, mesto je preko puta garaze zeleni venac(gde je nekada bio prokupac), broj napadaca 2(dva), ne znam da li su uspeli posto su informacije iz druge ruke ali cu se raspitati detaljnije…………..
  znaci preslo im je u naviku da operisu oko zelenjaka………………………….
  ni ovoga nema na dnevniku…………………………..
  ps. fegeti…necu u vasu spavacu sobu i niste pozvani u moju……………