РУСКИ АМБАСАДОР ЧЕПУРИН: Спиновања о испоруци С-300 Хрватској су лаж и провокација

32

Aмбасадор Русије у Србији Aлександар Чепурин каже да су спиновања о наводним испорукама Хрватској ракетних комплекса С-300 из Русије "лаж и провокација".

„Њихов је циљ да се нанесе штета Србији, која чува и развија пријатељство са нашом земљом, да се ослаби поверење између наша два народа. Овај информациони напад је био остварен уочи прославе за Русе и Србе светог празника Васкрса – да буде што болнији те да се смање могућности реаговања.”

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

Руски амбасадор је истакао да Русија није никад испоручивала наоружање кршећи међународне норме и ембарго на испоруку наоружања за земље бивше Југославије, који је био успостављен од стране Савета Безбедности УН; и да је интересантно је да се прича о С-300 убацује у медије сваких 5-6 година.

„Добро се зна да су се криминалне активности одвијале у троуглу наручилац – посредник – Украјина. Представници хрватске владе више пута су јавно признавали да је то наоружање стигло из Украјине. Да није спремно за употребу. Да су преварени. Касније су делови овог система отишли у једну трећу земљу. Погледајте Интернет. Погледајте Викиликс, подсећа руски амбасадор Александар Чепурин и додаје закључивши на крају:

„Свима је овде познато ко је у међунационалним сукобима преоптерећеном региону Хрватску обилно снабдевао наоружањем, ко су били спонзори распада Југославије. Сада неко покушава да изврне ситуацију наопако. Имамо питања: зашто ова прича, стара више од двадесет година, није никад била истражена? Зашто нису изведени пред лице правде наручиоци, посредници и испоручиоци? Зашто криминални трговци наоружањем, ови пси рата, осећају себе потпуно безбедно? Приведите коначно ту причу крају. А Русију не треба да уплићете у то. Оставите руског медведа на миру. ”

МИСЛАВ ХОРВАТ, дописник Србин.инфо из Загреба

„Запад зна да је Србија најјача када је у савезу са Русијом. Знају то и марионетске квазидржавице на Балкану. Довољно је летимично погледати анализе из хрватских, муслиманких или шиптарских медија колико се патолошки плаше приближавање Србије Русији. Довољно је било неколико руских мигова, да у Хрватској настане опћа паника и страх, не би се чудио да су тих дана Пленковић и Колинда пишали у кревет, ако су опће могли заспати. Зато ће запад и његове агентуре у Србији покушати све да Србе одвоје од Руса, зато шире русофобне лажи. Освајање Русије почиње освајањем Балкана, а нико није освојио Балкан док не завлада Србијом. Освајање још није завршило, али није завршен ни отпор, истиће повремени дописник Србин.инфо из Загреба, Мислав Хорват.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

БИВШИ ХРВАТСКИ ПРЕДСЕДНИК И МИНИСТАР ОДБРАНЕ

Бивши председник Хрватске Иво Јосиповић поновио је тврдње које су ових дана изнете у јавност у Хрватској, наводећи да је тој земљи недвосмислено испоручен систем С-300, док бивши министар одбране Андрија Хебранг тврди да комплетан систем никада није испоручен Хрватској, нити је био у употреби.

 • tomahawk

  Pa gde si ti, chicha, jesi li se napajkio?

  • VELIKI HRVOSER

   HRVOJE LIŽI SPERMU YEBO TE TILERSON U USTA

 • VELIKI HRVOSER

  MALI PEDER KOMUNJARA IVO JOSIPOVIĆ NEMA NIKAKVE VEZE NI ZNANJA O VREMENU RATA JER JE BIO U INOSTRANSTVU I TAMO SE KRIO I BIO MUŠKA KYRVA TIH 5 GODINA, I SAD ON KAO TAKAV ŠTA ON ZNA ???

  • Велика Mетла

   Исте такве мушке к/уравеле су ти овај „фројд и еу-сМРДин“!

  • VELIKI HRVOSER

   Isti „narod“ je u pitanju :-)
   Kopacko-kontejnerski:-)
   Isfrustrirani jer su samo mali KROmanjonci, siromasni i ponizeni, osramoceni jer su bili na strani fasizma i svih zlih zapadnih fukara i uvek su ih Srbi i Rusi sveli na stranu luzera :-)))
   Osecaju da ce tako ubrzo ponovo i zato pokusavaju da daju svoj skromni doprinos kako bi njihov 4.rajh pobedio :-)))))))

  • Велика Mетла

   Њих понизити?НИКАДА!Немају они свести о срамоти!То су доказали у њиховој „тисућљетњој“хистЕрији „тисућу“пута!

  • Jogi Ber

   мала мусава КОМОЊАРА Јосиповић је као дегенко који је залутао на журку на којој не припада :)

   има да лаје оно што и остали, само да се уклопи по сваку цену, као нека потуљена пичшкица :))

  • VELIKI HRVOSER

   Ma to je sada ocajnicka borba dva glavna coveka SDP-a,laznih antifasista i socijalista hrvacke, milanovica i njega,da se sovinisticko-degenericnim izjavama predstave autenticnim,prosecnim hrvatima i tako sprece propast SDP-a posto su hrvati shvatili da od socijalne politike vise ima u kontejnerima nego u SDP-u a antifasizam je ionako zanimao samo Srbe kojih tamo vise ne odlucuju nista na izborima jer su pobegli od njihove „socijalne“ i „antifasisticke“ kopacko-kontejnerske drzavice.

  • Jogi Ber

   брате одлична анализа :)

   смрдљиви дегењко јосиповић и пропали пацер милановић су као два олињала петла који хоће још мало да изглуме лудило пред клање и коначно черупање у кади вреле воде :))

 • EUSrbin

  Jedini problem komunjara je to sto im niko u Srbiji ne veruje, pali su na ispod 10% na izborima, cak toliko da se pre veruje Hrvatima s kojima smo do juce ratovali.
  Moze ruska ambasada da daje izjave svalog dana niko im ne moze pomoci da od Srbije Cg i bilo koje zemlje Balkana naprave monetu za potkusurivanje, mozda jedino da probaju sa Albancima koji su im do juce bili najveca braca.

 • Милутин

  Не знат зашто обраћате пажњу на то што усташе кажу па слажу, а западни сатанисти им наложе, и све да не би дали мира Православним Србима и Русима.

  • Frojd

   ….Mile, ti se sirot u nista ne razumes, pa ne phrdi o’dje…..bacuska ne kapira da je akvarijum prso, nema ga vise….

 • SlavenMilanov

  Hm ? mene su moji stari učili da „ako si došao u situaciju da moraš da se pravdaš – KRIV SI“ ?

  sad – moji su bili obični ljudi… uglavnom seljaci i poneki činovnik.. o diplomatiji nisu znali baš ništa…
  Doduše – nisu znali ništa ni o pravdanju i povlačenju pred ustašama…

  • Велика Mетла

   Да је мене питао не би ни слова прозборио!Ко је бре та „рватска“да би се једна сила и држава са 1150 година државности бавила са њом?То треба игнорисати,јер кад им се одговори они су задовољни ма какав одговор добили!

  • моћни Ђоле Јанговић

   И то ти је тачно…

  • Велика Mетла

   То су искомплексиране џукеле које су задовољне кад им неко помене име,па у ма којем контексту то било,добром или лошем!