Прочитај ми чланак

ЧЕСТИТКА ДВЕРИ српском народу за Васкрс

0

Двери желе да Вам најискреније честитају најрадоснији хришћански празник, Васкрс.

Иако Србија данас можда не изгледа као најрадосније место за живот, верујемо да ће се то променити и да ће Србија опет постати место под капом небеском у којој је живот приоритет и где млади желе да остану да раде, живе и оснују своје породице.

Ми се дуго боримо да породичне вредности постану приоритет број један у нашој држави. Данас смо сведоци да породична политика побеђује широм Европе и света. И застава наше породичне политике и наше државе ће се ускоро поносно вијорити.

Позивамо Вас да издржите још мало, да не одустанете, да се не разочарате, да верујете да бољи дани тек долазе. Породичне вредности победиће и у Србији, само морамо издржати до краја.

Знамо да је свима тешко, да се породице боре за голи опстанак, да многи немају ни за најосновније потребе, да су нам банке огулиле кожу са леђа, да млади не могу да се запосле, да су пензионери најсиромашнији слој друштва, да су здравство и просвета потпуно понижени, али због наше деце ми морамо издржати.

Једино што нашој деци можемо оставити, јесте уређена држава. Можемо им оставити и новац, и славу, и територије, али они са тим неће бити срећни. Биће срећни само ако сви живе нормално и задовољно, а то се може једино ако им оставимо уређену државу.

Угледајмо се на све оне који су следили Христа, доживљавали разна понижења, увреде и страдања, али су ипак на крају радосно ускликнули ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! И само су они осетили ту радост новога живота и нове наде.

И наш народ заслужује да верује у нови живот и нову наду, која је свима нама потребна и овде на земљи и која несумњиво долази.

Зато не смемо одустати, не смемо се предати, не смемо дозволити да лоше надјача добро.

Ми нашу чашу жучи већ дуго испијамо и стрпљиво и храбро чекамо укус меда.

Будимо дакле, храбри људи, који неће одустати, јер се надају коначној победи добра.

Зато Вам још једном желимо да у миру, здрављу, радости, и нади у боље време које долази, проведете са својим најмилијима најлепши хришћански празник.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ – ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!