Прочитај ми чланак

СНС ПОЗВАЛА ДС ДА ОДЛУЧИ: Протести или рад Скупштине

0

СНС је позвала данас ДС и њеног председничког кандидата Сашу Јанковића да коначно одлуче да ли желе да наставе са организовањем протеста, јер су разочарани због резултата председничких избора, или ће коначно омогућити рад Народне Скупштине и поштовати неприкосновену и недвосмислену изборну вољу грађана Србије.

У саопштењу СНС се наводи да Демократска странка не само да данима спречава нормално функционисање Скупштине Србије, него и онемогућава грађане да планирају свој свакодневни живот и да се крећу без ограничења и свакодневних кашњења, наводи се у саопштењу.

 

ДС тражи хитну смену Маје Гојковић и чланова РЕМ-а

„Српска напредна странка поручује Демократској странци да када говоре о независности и урушавању институција, нека прво погледају у правцу свог председничког кандидата, Саше Јанковића, који је на најбруталнији начин унизио институцију омбудсмана и злоупотребљавао функцију у циљу своје политичке каријере, политиканства и свакодневних лажи, а онда да се сете и свих институција које су уништили“, стоји у саопштењу.

СНС истиче да грађани нису заборавили како је ДС „реформисала“ правосуђе својим партијским кадровима, постављала партијске послушнике на чело судова, тужилаштава, болница, универзитета, медијских кућа, какве су медијске законе доносили и како су изгледали „демократски“ медији за време њихове владавине.

„Нажалост, Демократска странка, осим лажи, нема ништа да понуди грађанима Србије, слагали су јуче, лажу и данас, а наставиће да лажу и сваког наредног дана“, поручили су из СНС.