Прочитај ми чланак

ПИЈAНИ ВОЗAЧ КРИВ ЗА СМРТ ТРОЧЛAНЕ ПОРОДИЦЕ? Возио са 1,33 промила алкохола у крви

0

Милан Селаковић (36), његова супруга Маријана (38) и син Aлександар (12) погинули су у овом судару, док је Страчевић тешко повређен.

Војислав Старчевић из Ужица имао је 1,33 промила алкохола у крви када је својим „аудијем“ прешао преко пуне линије, прешао у супротан смер и закуцао се у аутомобил у ком се налазила трочлана породица Селаковић, сазнаје Курир.

Милан Селаковић (36), његова супруга Маријана (38) и син Aлександар (12) погинули су у овом судару, док је Страчевић тешко повређен.

– Досадашња истрага утврдила је да је Страчевић возио пијан, а изазвао је судар када је претицао „тојоту“ преко пуне линије, скренуо у другу коловозну траку и директно ударио у „корсу“ у којој се налазила породица Селаковић. Од силине ударца „корса“ је слетела с пута, док је смрскани „ауди“ остао на коловозу – каже извор Курира.

Деда дечака Миленко Петровић и отац погинуле Маријане припремао је јуче сахрану најмилијих.

– Мом сину је друг јавио да се догодио удес недалеко од наше куће. Ускоро је стигла и вест да су ћерка и зет мртви, да је унук пребачен у болницу. Звао сам пријатеља хирурга који је био дежуран. Питао ме је:

„Миленко, зар је то твој унук“, онда ми је само рекао:

„Пријатељу, немам ништа добро да ти кажем…“ – у грчу је причао јуче Миленко.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!