Прочитај ми чланак

СРБИН.ИНФО СНИМИО И ОТКРИО – Ево колико је било данас људи у протестној шетњи!

0

Седми дан за редом, у Србији су настављени протести против изборне крађе и победе кандидата СНС, Александра Вучића, у првом кругу избора за председника Србије, који су одржани 02. априла ове године.

Студенти и Београђани су се код Скупштине Србије окупили  нешто после 18 часова, одакле су кренули у протестну шетњу централним градским улицама.

Гл.одг. уредник Србин.инфо, Дејан Петар Златановић је у првом делу протестне шетње био са демонстрантима и на раскрсници код Скупштине Србије, где се секу Трг Николе Пашића, улице Таковска, Кнеза Милоша Обреновића и Булевар Краља Александра Карађорђевића, направио занимљиви опит.

Пошто је био нас почетку колоне, застао је и решио да сними колико је временски дуга протестна шетња. Ако највише у секунди прође кроз снимљени кадар око 20 људи, онда колона  је била снимљена 6 минута и 20 секунди није могла да има више од 7 600 људи.

Већ је пар стотина људи било прошло кроз споменуту раскрсницу, пре него што је почело снимање, а један мањи део, (види се на снимку) је одустао од протестне шетње и није се у упутио ка Влади Србије где су кренули да протестују остали демонстранти.

ПРАТИТЕ СРБИН.ИНФО И НА ВАЈБЕРУ!
КЛИКНИ ОВДЕ!

Пошто, сигурно је кроз кадар у једној секунди некад било и мање од 20 људи, може се рећи да у недељу, 09.априла у протесној шетњи против изборн крађе и Александра Вучића није било више од 8 000 људи; највероватније између 5 и 7 хиљада људи.

Погледајте снимак горе и уверите се и сами.